Jump to content

Letrari dhe vepra

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Letrari dhe vepra libër me autor Mahmud Hysa, red. Ali Aliu. Botuar në Shkup në vitin 1972, libri ka 245 faqe.

Shënime: Letërsia arbëreshe, letërsia shqipe, kritika, interpretimi.