Lev!

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Lev! (del av konstverket)

Lev! është punim arti nga qelqi i gjatë 170 metra në një tunel për këmbësorë dhe biçiklistë në Railway Station Square në qendër të Umeas dhe në rrethin Haga. Ajo u përurua më 17 nëntor 2012 në lidhje me festivalin Autumn Light dhe rihapjen e Umea Central Station.