Libër leximi : për klasën V të shkollës fillore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Libër leximi : për klasën V të shkollës fillore / me autorë Sulejman Drini, Mehdi Bardhi. Botuar në Prishtinë në vitin 1970 nga Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore. Libri ka 198 faqe dhe me ilustrime.

Shënime: Botimi i 5-të i përmirësuar.