Lidhja e Prizrendit : (1878-1881)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Lidhja e Prizrendit : (1878-1881) broshurë me autor Kristo Frashëri. Botuar në Tiranë nga Ministria e Arsimit dhe Kulturës, në vitin 1956. Faqe 59.