Lidhja e Prizrenit (botim i vitit 1939)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Lidhja e Prizrenit Autori: Xhafer Belegu. Botim i vitit 1939. Faqet e librit 200.

Një nga ngjarjet më të rëndësishme në historinë e shqiptarëve, lëvizja më e madhe e organizuar politikisht dhe ushtarakisht që nga koha e Skënderbeut, me qëllim formimin e një shteti autonom shqiptar, nën optikën e historianit Xhafer Belegu.