Lidhja e Prizrenit : poezi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Lidhja e Prizrenit : poezi me autor Sheremet Ajazi dhe Rudi Berisha (red.). Botuar në Prishtinë nga KLI "Arif Shala", në vitin 2017. Faqe 74.