Ligje fizike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ligje fizike janë të gjitha ato ligje permanente dhe konstante të cilat nuk ndryshojnë në kohë dhe hapësirë. Ligjet fizike nuk janë të krijuara nga njeriu, por njeriu është ai i cili i zbulon këto ligje universale, të përhershme dhe konstante.