Liqeni i Dushkut

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Liqeni i Dushkut ndodhet afër qytetit të Gramshit. Liqeni ndodhet 1105 m mbi nivelin e detit, është 22 ha dhe përbën një ekosistem mjaft të pasur dhe një pikë turistike në Shqipëri.