Jump to content

Liqeni i Sipërm

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Liqeni i Sipërm-shtrirja

Liqeni i Sipërm ndodhet në kufirin mes SHBA-së dhe Kanadasë.Përnjëherit është liqeni më i madh i Amerikës , sipërfaqja e tij është 82,100km2 , poashtu është liqen mjaft i thellë , ku thellësia maksimale e tij është 406m