Liri Kosovës : poezi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Liri Kosovës : poezi me autor Selman Dervishi dhe Avdi Shala (red.). Botuar në Prishtinë : Botim privat, në vitin 2008. Faqet e librit 150.