Lista e episodeve të Bleach

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Episodet e Bleach bazohen në mangan e shkruar nga Tite Kubo. Ato drejtohen nga Noriyuki Abe dhe prodhohen nga TV Tokyo, Dentsu dhe Studio Pierrot. Historitë e episodeve ndjekin aventurat e një adoleshenti që quhet Icigo Kurosaki i cili mund te shohë fantazma dhe behet një Korrës Shpirtrash pasi merr përsipër detyrën e Korrëses se Shpirtrave Rukia Kuchiki. 41 pjesë muzikore janë përdorur për episodet : 14 tema muzikore hapëse dhe 27 tema muzikore mbyllëse.

Lista e episodeve[redakto | redakto tekstin burimor]

Sezoni 1: Harku zëvendësues (2004-2005)[redakto | redakto tekstin burimor]

Numri Titulli Dalja origjinale Dalja ne anglisht
1 "Ditën që u bëra një Shinigami" "Shinigami ni natchatta hi" (死神になっちゃった日) 5 Tetor 2004 8 Shtator 2006
2 "Vepra e Shinigamit" "Shinigami no oshigoto" (死神のお仕事) 12 Tetor 2004 15 Shtator 2006
3 "Dëshira e vëllait të madh, dëshira e motrës së vogël" "Ani no omoi, imōto no omoi" (兄の想い、妹の想い) 19 Tetor 2004 22 Shtator 2006
4 "Papagalli i mallkuar" "Noroi no inko" (呪いのインコ) 26 Tetor 2004 29 Shtator 2006
5 "Mund armikun e padukshëm !" "Mienai teki o nagure!" (見えない敵を殴れ!) 2 Nëntor 2004 4 Tetor 2006
6 "Lufte deri në vdekje ! Icigo vs. Icigo" "Shitō! Ichigo vs Ichigo" (死闘!一護VSイチゴ) 9 Nëntor 2004 11 Tetor 2006
7 "Përshëndetje nga një luan kukull" "Nuigurumi kara KONnichiwa" (ぬいぐるみからコンにちは) 16 Nëntor 2004 18 Tetor 2006
8 "17 Qershor, kujtime ne shi" "Roku gatsu jū shichi nichi, ame no kioku" (6月17日、雨の記憶) 23 Nëntor 2004 25 Tetor 2006
9 "Armik qe s'mundet" "Taosenai teki" (倒せない敵) 30 Nëntor 2004 3 Nëntor 2006
10 "Sulm ne udhëtimin për ne Token e Shenjte !" "Burari reijō totsugeki no tabi!" (ぶらり霊場突撃の旅!) 7 Dhjetor 2004 10 Nëntor 2006
11 "Kuinsi legjendar" "Densetsu no Kuinshī" (伝説のクインシー) 14 Dhjetor 2004 17 Nëntor 2006
12 "Një krah i djathte i lehte" "Yasashii migiude" (やさしい右腕) 21 Dhjetor 2004 24 Nëntor 2006
13 "Lule dhe Holou" "Hana to horō" (花とホロウ) 28 Dhjetor 2004 1 Dhjetor 2006
14 "Një lufte deri ne vdekje" "Senaka awase no shitō!" (背中合わせの死闘!) 11 Janar 2005 8 Dhjetor 2006
15 "Plani i mrekullueshëm i Konit" "Kon no UHAUHA daisakusen" (コンのウハウハ大作戦) 18 Janar 2005 15 Dhjetor 2006
16 "Takimi, Renxhi Abarai" "Abarai Renji, kenzan!" (阿散井恋次、見参!) 25 Janar 2005 22 Dhjetor 2006
17 "Icigo vdes" "Ichigo, shisu!" (一護、死す!) 1 Shkurt 2005 5 Janar 2007
18 "Fuqia e një Shinigami" "Torimodose! Shinigami no chikara!" (取り戻せ! 死神の力!) 8 Shkurt 2005 12 Janar 2007
19 "Icigo bëhet një Holou" "Ichigo, horō ni ochiru!" (一護、ホロウに墜ちる!) 15 Shkurt 2005 19 Janar 2007
20 "Hija e Gin Icimaru" "Ichimaru Gin no kage" (市丸ギンの影) 22 Shkurt 2005 26 Janar 2007

Sezoni 2: Hyrja (2005)[redakto | redakto tekstin burimor]

Numri Titulli Dalja origjinale Dalja ne anglisht
21 "Hyrje ! Bota e Shinigami" "Totsunyū! Shinigami no sekai" (突入!死神の世界) 1 Mars 2005 2 Shkurt 2007
22 "Njeriu qe urren Shinigami" "Shinigami o nikumu otoko" (死神を憎む男) 8 Mars 2005 9 Shkurt 2007
23 "14 dite deri ne ekzekutimin e Rukias" "Rukia shokei, jūyokka mae" (ルキア処刑、14日前) 15 Mars 2005 16 Shkurt 2007
24 "Mbledhje ! Divizioni i 13-te" "Kesshū! Gotei jūsantai" (結集!護廷13隊) 22 Mars 2005 23 Shkurt 2007
25 "Te penetrosh qendrën me një mburoje madhështore ?" "Kyodai hōdan de chūō toppa?" (巨大砲弾で中央突破?) 29 Mars 2005 2 Mars 2007
26 "Formim ! Etiketimi me i keq" "Kessei! Saiaku no taggu" (結成! 最悪のタッグ) 5 Prill 2005 9 Mars 2007
27 "Çliro shpërthimin e vdekjes" "Hissatsu no ichigeki o hanate!" (必殺の一撃を放て!) 12 Prill 2005 25 Mars 2007
28 "Orihime e etiketuar" "Nerawareta Orihime" (狙われた織姫) 19 Prill 2005 8 Prill 2007
29 "Depërtim ! Rrjeta e Shinigamit" "Toppaseyo! Shinigami hōimō" (突破せよ! 死神包囲網) 26 Prill 2005 15 Prill 2007
30 "Konfrontimi i Renxhit" "Tachihadakaru Renji" (立ちはだかる恋次) 3 Maj 2005 22 Prill 2007
31 "Zgjidhja për te vrare" "Kiru tame no kakugo" (斬る為の覚悟) 10 Maj 2005 29 Prill 2007
32 "Yje dhe i Humburi" "Hoshi to norainu" (星と野良犬) 17 Maj 2005 6 Maj 2007
33 "Mrekulli ! Heroi i ri misterioz" "Kiseki! Nazo no shinhīrō" (奇跡!謎の新ヒーロー) 26 Maj 2005 13 Maj 2007
34 "Tragjedia e agimit" "Yoake no sangeki" (夜明けの惨劇) 1 Qershor 2005 20 Maj 2007
35 "Aizen i vrare ! Errësira qe afron" "Aizen ansatsu! Shinobiyoru yami" (藍染暗殺!忍び寄る闇) 7 Qershor 2005 27 Maj 2007
36 "Kenpaci Zaraki afrohet" "Zaraki Kenpachi semaru!" (更木剣八、迫る!) 14 Qershor 2005 9 Qershor 2007
37 "Motivi i grushtit" "Kobushi no riyū" (拳の理由) 21 Qershor 2005 17 Qershor 2007
38 "Dëshpërim ! Zangetsu i thyer" "Zettaizetsumei! Orareta Zangetsu" (絶対絶命! 折られた斬月) 28 Qershor 2005 24 Qershor 2007
39 "Njeriu i pavdekshëm" "Fujimi no otoko" (不死身の男) 5 Korrik 2005 1 Korrik 2007
40 "Shinigami qe takoi Ganxhu" "Ganju no mita shinigami" (岩鷲の見た死神) 12 Korrik 2005 8 Korrik 2007
41 "Ribashkim, Icigo dhe Rukia" "Saikai, Ichigo to Rukia" (再会、一護とルキア) 19 Korrik 2005 15 Korrik 2007

Sezoni 3: Shpetimi (2005-2006)[redakto | redakto tekstin burimor]

Numri Titulli Dalja origjinale Dalja ne anglisht
42 "Joruici, Perendesha e Fleshit, Kercen" "Shunjin Yoruichi, mau!" (瞬神夜一、舞う!) 26 Korrik 2005 21 Korrik 2007
43 "Shinigami i neveritshëm" "Hiretsu na shinigami" (卑劣な死神) 2 Gusht 2005 28 Korrik 2007
44 "Fuqia finale e Ishidas" "Ishida, kyokugen no chikara!" (石田、極限の力!) 9 Gusht 2005 4 Gusht 2007
45 "Kalo kufijtë e tu !" "Genkai o koero!" (限界を越えろ!) 16 Gusht 2005 11 Gusht 2007
46 "Regjistrime autentike ! Shkolla e Shinigami" "Jitsuroku! Shinigami no gakkō" (実録! 死神の学校) 23 Gusht 2005 18 Gusht 2007
47 "Hakmarrësit" "Adautsu monotachi" (仇討つ者たち) 30 Gusht 2005 1 Shtator 2007
48 "Hitsugaja ulërin !" "Hitsugaya, hoeru!" (日番谷、吼える!) 6 Shtator 2005 8 Shtator 2007
49 "Makthi i Rukias" "Rukia no akumu" (ルキアの悪夢) 13 Shtator 2005 15 Shtator 2007
50 "Luani i rigjallëruar" "Yomigaeru shishi" (よみがえる獅子) 20 Shtator 2005 22 Shtator 2007
51 "Mëngjesi i dënimit" "Shokei no asa" (処刑の朝) 27 Shtator 2005 6 Tetor 2007
52 "Renxhi, betimi i shpirtit ! Ndeshje vdekjeje me Bjakujen" "Renji, tamashii no chikai! Byakuya to no shitō" (恋次、魂の誓い! 白哉との死闘) 4 Tetor 2005 13 Tetor 2007
53 "Tundimi i Gin Icimarut, zgjidhja është shkatërruar" "Ichimaru Gin no yūwaku, kuzusareta kakugo" (市丸ギンの誘惑、崩された覚悟) 4 Tetor 2005 2 Mars 2008
54 "Një betim i përmbushur ! Kthehu Rukia !" "Hatasareru chikai! Rukia dakkan naruka!" (果たされる誓い! ルキア奪還なるか) 18 Tetor 2005 9 Mars 2008
55 "Shinigami me i forte ! Përballja finale ndërmjet mësuesve dhe studenteve" "Saikyō no shinigami! Kyūkyoku no shitei taiketsu" (最強の死神! 究極の師弟対決) 25 Tetor 2005 16 Mars 2008
56 "Beteje supersonike! Përcakto perëndeshën e betejës" "Chōsoku no tatakai! Bu no megami, kessu" (超速の戦い! 武の女神、決す) 1 Nëntor 2005 23 Mars 2008
57 "Senbonzakura, e shkatërruar ! Zangetsu i leshuar përmes qiellit" "Senbonzakura, funsai! Ten o tsuku zangetsu" (千本桜、粉砕! 天を衝く斬月) 8 Nëntor 2005 30 Mars 2008
58 "Cvulos ! Shpata e zeze, fuqia e mrekullueshme" "Kaihō! Kuroki yaiba, kiseki no chikara" (開放! 黒き刃、奇跡の力) 15 Nëntor 2005 6 Prill 2008
59 "Përfundimi i ndeshjes se vdekjes ! Krenaria e bardhe dhe Dëshira e zeze" "Shitō kecchaku! Shiroki hokori to kuroki omoi" (死闘決着! 白き誇りと黒き想い) 22 Nëntor 2005 13 Prill 2008
60 "Realiteti i dëshpërimit, vrasësi ka nxjerre shpatën" "Zetsubō no shinjitsu, furiorosareta kyōjin" (絶望の真実、振り下ろされた凶刃) 6 Dhjetor 2005 20 Prill 2008
61 "Aizen jeton ! Ambicie te tmerrshme" "Aizen, tatsu! Osorubeki yabō" (藍染、立つ! 恐るべき野望) 13 Dhjetor 2005 27 Prill 2008
62 "Bashkohuni ! Grupi i Shinigameve me te forte" "Shūketsuseyo! Saikyō no shinigami shūdan" (集結せよ! 最強の死神集団) 20 Dhjetor 2005 4 Maj 2008
63 "Zgjidhja e Rukias, ndjenjat e Icigos" "Rukia no ketsui, Ichigo no omoi" (ルキアの決意、一護の想い) 10 Janar 2006 11 Maj 2008

Sezoni 4: Baunt (2006)[redakto | redakto tekstin burimor]

Numri Titulli Dalja origjinale Dalja ne anglisht
64 "Semestri i ri i shkollës, Renxhi ka ardhur ne boten reale ?" "Shingakki, gense ni Renji ga yatte kita!?" (新学期、現世に恋次がやって来た!?) 17 Janar 2006 18 Maj 2008
65 "Terror i tmerrshëm, viktima e dyte" "Shinobi yoru kyōfu, nibanme no giseisha" (忍び寄る恐怖、2番目の犠牲者) 24 Janar 2006 25 Maj 2008
66 "Kurthi i fshehur në labirint" "Toppa seyo! Meikyū ni hisomu wana" (突破せよ!迷宮に潜む罠) 31 Janar 2006 1 Qershor 2008
67 "Loja e vdekjes ! Shoku i zhdukur" "Shi no gēmu! Kieru kurasumeito" (死のゲーム!消えるクラスメイト) 7 Shkurt 2006 8 Qershor 2008
68 "Identiteti i vërtete i Djallit, sekreti qe zbulohet" "Akuma no shōtai, akasareta himitsu" (悪魔の正体、明かされた秘密) 14 Shkurt 2006 15 Qeshor 2008
69 "Baunt ! Gjuetaret e shpirtrave !" "Baunto! Tamashī o karu mono tachi" (バウント!魂を狩る者たち) 14 Shkurt 2006 22 Qershor 2008
70 "Rikthimi i Rukias ! Ringjallja e skuadrës zëvendësuese !" "Rukia no kikan! Daikō chīmu fukkatsu" (ルキアの帰還!代行チーム復活) 21 Shkurt 2006 29 Qershor 2008
71 "Momenti i përplasjes ! Një dore e keqe i afrohet Kuinsit" "Gekitotsu no toki! Kuinshī ni semaru ma no te" (激突の時!クインシーに迫る魔の手) 7 Mars 2006 6 Korrik 2008
72 "Sulmi i ujit ! Arratisje nga spitali" "Mizu no kōgeki! Tozasareta byōin kara no dasshutsu" (水の攻撃!閉ざされた病院からの脱出) 14 Mars 2006 13 Korrik 2008
73 "Bauntet qe mblidhen ! Njeriu qe bën lëvizjen e tij" "Baunto shūketsu! Ugoki dasu otoko" (バウント集結!動き出す男) 28 Mars 2006 20 Korrik 2008
74 "Kujtimet e një klani qe jeton përjetësisht" "Eien o ikiru ichizoku no kioku" (永遠を生きる一族の記憶) 28 Mars 2006 26 Korrik 2008
75 "Ngjarje e jashtëzakonshme te Grupi 11 ! Shinigami që ngrihet serish" "Jūichibantai gekishin! Yomigaetta shinigami" (十一番隊激震!よみがえった死神) 4 Prill 2006 2 Gusht 2008
76 "Forca rrezuese! Frido vs Zangetsu" "Chikara no gekitotsu! Furīdo vs Zangetsu" (力の激突!フリードVS斬月) 4 Prill 2006 10 Gusht 2008
77 "Mëria qe nuk largohet ! Shinigami qe u vra nga Kenpaci" "Kienu onnen! Kenpachi ga kitta shinigami" (消えぬ怨念!剣八が斬った死神) 11 Prill 2006 24 Gusht 2008
78 "Zbulimi tronditës i Divizionit 13 ! E verteta e varrosur në histori" "Gotei jūsantai kyōgaku!!Rekishi ni uzumoreta shinjitsu" (護廷十三隊驚愕!!歴史に埋もれた真実) 2 Maj 2006 31 Gusht 2008
79 "Vendimi i Joshinos për te vdekur" "Yoshino, shi o kaketa omoi" (芳野、死をかけた想い) 9 Maj 2006 7 Shtator 2008
80 "Sulm nga një armik i mrekullueshëm ! Një mbrojtje e vogël finale ?" "Kyōteki no kyūshū! Chiisana saishū bōei sen!?" (強敵の急襲! 小さな最終防衛線!?) 16 Maj 2006 13 Shtator 2008
81 "Hitsugaya lëviz ! Qyteti i sulmuar" "Hitsugaya ugoku! Osowareta machi" (日番谷動く!襲われた街) 23 Maj 2006 20 Shtator 2008
82 "Icigo vs. Dalk ! Shaqja e errësirës" "Ichigo VS Daruku! Shirakigami no shutsugen" (一護VSダルク!白き闇の出現) 30 Maj 2006 4 Tetor 2008
83 "Hija gri, sekreti i kukullave" "Haiiro no kage, dōru no himitsu" (灰色の影、ドールの秘密) 6 Qershor 2006 11 Tetor 2008
84 "Grindje ne skuadrën zëvendësuese ? Tradhtia e Rukias" "Daikō chīmu bunretsu? Uragitta Rukia" (代行チーム分裂?裏切ったルキア) 13 Qershor 2006 18 Tetor 2008
85 "Beteje vdekjeprurëse lotësh ! Rukia vs. Orihime" "Namida no shitō! Rukia VS Orihime" (涙の死闘!ルキアvs織姫) 13 Qershor 2006 25 Tetor 2008
86 "Rangiku kërcen ! Prite armikun e padukshëm !" "Rangiku mau! Mienai teki o kire!" (乱菊舞う!見えない敵を斬れ) 20 Qershor 2006 1 Nëntor 2008
87 "Bjakuja thirret ! Gotei 13 fillon te lëvize !" "Byakuya shōshū! Ugokidasu gotei jūsantai" (白哉召集!動き出す護廷十三隊) 4 Korrik 2006 8 Nëntor 2008
88 "Zhdukje e Lajtenanteve ? Kurth ne shpellën nen toke" "Fukutaichō zenmetsu!? Chika dōkutsu no wana" (副隊長全滅!?地下洞窟の罠) 11 Korrik 2006 15 Nëntor 2008
89 "Ndeshje tjetër ? Ishida vs. Nemu" "Saisen!? Ishida VS Nemu" (再戦!?石田VSネム) 18 Korrik 2006 22 Nëntor 2008
90 "Renxhi Abarai, Bankai i shpirtit !" "Abarai Renji, tamashii no bankai!" (阿散井恋次、魂の卍解!) 25 Korrik 2006 29 Nëntor 2008
91 "Shinigami dhe Kuinsi, fuqia e rikthyer" "Shinigami to kuinshī, yomigaeru chikara" (死神とクインシー、よみがえる力) 1 Gusht 2006 6 Dhjetor 2008

Sezoni 5: Sulmi (2006-2007)[redakto | redakto tekstin burimor]

Numri Titulli Dalja origjinale Dalja ne anglisht
92 "Pushtimi i Botes Shinigami, përsëri" "Shinigami sekai e no totsunyū, futatabi" (死神世界への突入、再び) 8 Gusht 2006 13 Dhjetor 2008
93 "Sulmi i Baunteve !" "Baunto kyōshū! Gekishin no gotei jūsantai" (バウント強襲!激震の護廷十三隊) 15 Gusht 2006 20 Dhjetor 2008
94 "Vendimi i Hitsugayas ! Përplasja afron" "Hitsugaya no Ketsui! Gekitotsu no Tokisemaru" (日番谷の決意!激突の時迫る) 22 Gusht 2006 27 Dhjetor 2008
95 "Byakuya hyn ne fushe ! Kërcimi i luleve te qershisë" "Byakuya Shutsujin! Kaze o Saku Sakura no Mai" (白哉出陣!風を裂く桜の舞) 5 Shtator 2006 3 Janar 2009
96 "Ichigo, Byakuya, Kariya, Beteja e tre ekstremeve !" "Ichigo, Byakuya, Kariya, Sankyoku no Tatakai!" (一護・白哉・狩矢、三極の戦い!) 12 Shtator 2006 10 Janar 2009
97 "Hitsugaya godet ! Vrite armikun ne mes te pyllit" "Hitsugaya Shutsugeki! Mori no Naka no Teki o Kire!" (日番谷出撃!森の中の敵を斬れ) 19 Shtator 2006 17 Janar 2009
98 "Përplasje ! Kenpachi Zaraki vs. Maki Ichinose" "Gekitotsu! Zaraki Kenpachi VS Ichinose Maki" (激突!更木剣八VS一之瀬真樹) 4 Tetor 2006 24 Janar 2009
99 "Shinigami vs. Shinigami ! Fuqia e pakontrollueshme" "Shinigami VS shinigami! Bōsō suru Chikara" (死神VS死神!暴走する力) 11 Tetor 2006 31 Janar 2009
100 "Suì-Fēng vdes ? E fundit e Forcave Speciale" "Soifon Shisu? Onmitsukidō no Saigo" (砕蜂死す?隠密機動の最後) 18 Tetor 2006 7 Shkurt 2009
101 "Bankai i Mayurit ! Savatari: Perplasja e Djallit" "Mayuri Bankai!! Sawatari: Akuma no Gekitotsu" (マユリ卍解!!沢渡・悪魔の激突) 1 Nëntor 2006 14 Shkurt 2009
102 "Kuinsi i fundit ! Fuqia shpërthyese" "Saigo no Kuinshī! Bōhatsu suru Chikara" (最後のクインシー!暴発する力) 8 Nëntor 2006 21 Shkurt 2009
103 "Ishida, arrin limitet e sulmit !" "Ishida, Genkai o Koete Ute!" (石田、限界を超えて撃て!) 15 Nëntor 2006 28 Shkurt 2009
104 "Lufta e Vdekjes e Divizionit 10 ! Çlirimi i Hyōrinmaru" "Shitō Jūbantai! Hyōrinmaru o Hanate" (死闘十番隊!氷輪丸を放て) 22 Nëntor 2006 7 Mars 2009
105 "Karija ! Numërim mbrapssh deri ne shpërthim" "Kariya! Bakuhatsu e no Kauntodaun" (狩矢!爆発へのカウントダウン) 29 Nëntor 2006 14 Mars 2009
106 "Jeta dhe hakmarrja ! Ishida, Zgjedhja Përfundimtare" "Inochi to Fukushū! Ishida, Kyūkyoku no Sentaku" (命と復讐!石田、究極の選択) 6 Dhjetor 2006 21 Mars 2009
107 "Momenti i Rrënojave" "Furiorosareta Yaiba! Hametsu no Shunkan" (振り下ろされた刃!破滅の瞬間) 13 Dhjetor 2006 28 Mars 2009
108 "Përplasja e fundit !" "Dōkoku no Baunto! Saigo no Gekitotsu" (慟哭のバウント!最後の激突) 20 Dhjetor 2006 4 Prill 2009
109 "Ichigo dhe Rukia, Mendime në qiellin që rrotullohet" "Ichigo to Rukia, Kaiten suru Omoi" (一護とルキア、廻天する想い) 4 Janar 2007 11 Prill 2009

Sezoni 6: Arrankar (2007)[redakto | redakto tekstin burimor]

Numri Titulli Dalja origjinale Dalja ne anglisht
110 "Rihapja e punëve te Zëvendësuesit ! Nxënësi i tmerrshëm i transferuar" "Daikōgyō Saikai! Kyōfu no Tenkōsei" (代行業再開!恐怖の転校生) 10 Janar 2007 18 Prill 2009
111 "Shock ! Identiteti i vërtete i babait" "Kyōgaku! Oyajitachi no Shōtai" (驚愕!親父達の正体) 17 Janar 2007 18 Prill 2009
112 "Fillimi i luftës, Vizardet dhe Arrankaret" "Tatakai no Hajimari, Vaizādo to Arankaru" (戦いの始まり、仮面の軍勢と破面) 24 Janar 2007 2 Maj 2009
113 "Fillimi i Apokalipsit, Sulmi i Arrankareve" "Sekai Hōkai e no Jokyoku, Arankaru Shūrai" (世界崩壊への序曲、アランカル襲来!) 31 Janar 2007 2 Maj 2009
114 "Ribashkim, Ichigo dhe Rukia dhe Shinigamit" "Saikai, Ichigo to Rukia to Shinigami-tachi" (再会、一護とルキア) 7 Shkurt 2007 9 Maj 2009
115 "Mision ! Shinigamit kane ardhur" "Tokumei! Yatte Kita Shinigami-tachi" (特命!やってきた死神たち) 14 Shkurt 2007 9 Maj 2009
116 "Syri i keq, Aizen rikthehet" "Ashiki Hitomi, Aizen Futatabi" (悪しき瞳、藍染再び) 21 Shkurt 2007 16 Maj 2009
117 "Fillon beteja e Rukias ! Shpata e bardhe ngrirese" "Rukia Sentō Kaishi! Kōritsuku Shiroi Yaiba" (ルキア戦闘開始!凍りつく白い刃) 28 Shkurt 2007 16 Maj 2009
118 "Bankai i Ikkakut ! Fuqia qe shkatërron gjithçka" "Ikkaku Bankai! Subete o Kudaku Chikara" (一角卍解!全てを砕く力) 7 Mars 2007 23 Maj 2009
119 "Historia e fshehte e Divizionit te Zarakit ! Burri fatlum" "Zaraki Tai Hiwa! Tsuite iru Otokotachi" (更木隊秘話!ツイている男たち) 21 Mars 2007 23 Maj 2009
120 "Hitsugaja shpërhapet ! Hyōrinmaru i thyer" "Hitsugaya Chiru! Kudaketa Hyōrinmaru" (日番谷散る!砕けた氷輪丸) 28 Mars 2007 30 Maj 2009
121 "Përplasje ! Mbrojtësi vs. Mbajtësi" "Gekitotsu! Mamoru Mono VS Kōmuru Mono" (激突!護る者VS被る者) 11 Prill 2007 30 Maj 2009
122 "Vizardet! Fuqia e te zgjuareve" "Vaizādo! Mezameshi Monotachi no Chikara" (ヴァイザード!目覚めし者たちの力) 18 Prill 2007 6 Qershor 2009
123 "Ichigo, holloufikim i plote !" "Ichigo, Kanzen Horō-ka!?" (一護、完全ホロウ化!?) 25 Prill 2007 6 Qershor 2009
124 "Përplasje ! Bankai i zi dhe Bankai i bardhe" "Gekitotsu! Kuroi Bankai to Shiroi Bankai" (激突!黒い卍解と白い卍解) 2 Maj 2007 13 Qershor 2009
125 "Raportim urgjent! Plani i tmerrshëm i Aizenit !" "Kinkyū Hōkoku! Aizen no Osorubeki Keikaku!" (緊急報告!藍染の恐るべき計画) 9 Maj 2007 13 Qershor 2009
126 "Uryū vs. Ryūken ! Përplasja e Kuinsave Prind-Fëmije" "Uryū VS Ryūken! Gekitotsu Kuinshī Oyako" (雨竜VS竜弦!激突クインシー親子) 16 Maj 2007 20 Qershor 2009
127 "" ' 30 Maj 2007 20 Qershor 2009
128 "" ' 6 Qershor 2007 27 Qershor 2009
129 "" ' 13 Qershor 2007 27 Qershor 2009
130 "" ' 20 Qershor 2007 4 Korrik 2009
131 "" ' 27 Qershor 2007 11 Korrik 2009