Lista e fundit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Lista e fundit tregime dhe novela, Autore: Jorma Maria Loci. Botuar në Tiranë : Onufri, 2004. Faqet e librit 200. ISBN 99943-32-15-5