Lista e lojrave per Playstation 4

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Playstation 4 është knsoli më i ri i lëshuar në vitin 2013. Për herë të parë u lëshua në SHBA, më 15 nëntor 2013. Ky konsol pritet të lëshohet në Europë, Australi, Zelandë E Re dhe Brazil, më 29 nëntor 2013. Më 13 dhjetor 2013 pritet të lëshohet në Emiratet E Bashkuara Arabe dhe në Arabinë Saudite. Më 17 dhjetor do të lëshohet në Hong Kong, më 18 dhjetor në Taivan, më 19 dhjetor në Singapor, më 20 dhjetor në Malajzi.

Tani për tani nuk kanë dalë shumë lojra, sepse Playstation 4 sapo është lëshuar.

A[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

B[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

C[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

D[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

E[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

F[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

H[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

I[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

J[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

K[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

M[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

N[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

O[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

R[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

S[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

T[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

W[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]


Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

"Wikipedia EN" , List of Playstation 4 Games "PS4™ Games" , PS4 games list