Lista e qyteteve në Gjermani

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

A[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Aach (Baden-Württemberg)
  • Aachen (Nordrhein-Westfalen)
  • Aalen (Baden-Württemberg)
  • Abenberg (Bayern)
  • Abensberg (Bayern)
  • Achern (Baden-Württemberg)
  • Achim (Niedersachsen)
  • Adelsheim (Baden-Württemberg)
  • Adenau (Rheinland-Pfalz)
  • Adorf/Vogtl. (Sachsen)
  • Ahaus (Nordrhein-Westfalen)
  • Ahlen (Nordrhein-Westfalen)
  • Ahrensburg (Schleswig-Holstein)
  • Aichach (Bayern)
  • Aichtal (Baden-Württemberg)
  • Aken (Elbe) (Sachsen-Anhalt)
  • Albstadt (Baden-Württemberg)
  • Alfeld (Leine) (Niedersachsen)
  • Allendorf (Lumda) (Hessen)
  • Allstedt (Sachsen-Anhalt)
  • Alpirsbach (Baden-Württemberg)
  • Alsfeld (Hessen)
  • Alsdorf (Nordrhein-Westfalen)
  • Alsleben (Saale) (Sachsen-Anhalt)
  • Altdorf bei Nürnberg (Bayern)
  • Altena (Nordrhein-Westfalen)
  • Altenau (Niedersachsen)
  • Altenberg (Sachsen)
  • Altenburg (Thüringen)
  • Altenkirchen (Westerwald) (Rheinl.-Pfalz)
  • Altensteig (Baden-Württemberg)
  • Altentreptow (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Altlandsberg (Brandenburg)
  • Altötting (Bayern)
  • Alzenau (Bayern)
  • Alzey (Rheinland-Pfalz)
  • Amberg (Bayern)
  • Amöneburg (Hessen)
  • Amorbach (Bayern)
  • Andernach (Rheinland-Pfalz)
  • Angermünde (Brandenburg)
  • Anklam, Hansestadt (Meckl.-Vorp.)
  • Annaberg-Buchholz (Sachsen)
  • Annaburg (Sachsen-Anhalt)
  • Annweiler am Trifels (Rheinland-Pfalz)
  • Ansbach (Bayern)
  • Apolda (Thüringen)
  • Arendsee (Altmark) (Sachsen-Anhalt)
  • Arneburg (Sachsen-Anhalt)
  • Arnis (Schleswig-Holstein)
  • Arnsberg (Nordrhein-Westfalen)
  • Arnstadt (Thüringen)
  • Arnstein (Bayern)
  • Artern/Unstrut (Thüringen)
  • Arzberg (Bayern)
  • Aschaffenburg (Bayern)
  • Aschersleben (Sachsen-Anhalt)
  • Asperg (Baden-Württemberg)
  • Aßlar (Hessen)
  • Attendorn (Nordrhein-Westfalen)
  • Aub (Bayern)
  • Aue (Sachsen)
  • Auerbach in der Oberpfalz (Bayern)
  • Auerbach/Vogtl. (Sachsen)
  • Augsburg (Bayern)
  • Augustusburg (Sachsen)
  • Aulendorf (Baden-Württemberg)
  • Auma (Thüringen)
  • Aurich (Niedersachsen)

B[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Babenhausen (Hessen)
  • Bacharach (Rheinland-Pfalz)
  • Backnang (Baden-Württemberg)
  • Bad Aibling (Bayern)
  • Bad Arolsen (Hessen)
  • Bad Bentheim (Niedersachsen)
  • Bad Bergzabern (Rheinland-Pfalz)
  • Bad Berka (Thüringen)
  • Bad Berleburg (Nordrhein-Westfalen)
  • Bad Berneck im Fichtelgebirge (Bayern)
  • Bad Bevensen (Niedersachsen)
  • Bad Bibra (Sachsen-Anhalt)
  • Bad Blankenburg (Thüringen)
  • Bad Bramstedt (Schleswig-Holstein)
  • Bad Breisig (Rheinland-Pfalz)
  • Bad Brückenau (Bayern)
  • Bad Buchau (Baden-Württemberg)
  • Bad Camberg (Hessen)
  • Bad Colberg-Heldburg (Thüringen)
  • Bad Doberan (Mecklenburg-Vorp.)
  • Bad Driburg (Nordrhein-Westfalen)
  • Bad Düben (Sachsen)
  • Bad Dürkheim (Rheinland-Pfalz)
  • Bad Dürrenberg (Sachsen-Anhalt)
  • Bad Dürrheim (Baden-Württemberg)
  • Bad Elster (Sachsen)
  • Bad Ems (Rheinland-Pfalz)
  • Baden-Baden (Baden-Württemberg)
  • Bad Fallingbostel (Niedersachsen)
  • Bad Frankenhausen/Kyffhäuser (Thüringen)
  • Bad Freienwalde (Oder) (Brandenburg)
  • Bad Friedrichshall (Baden-Württ.)
  • Bad Gandersheim (Niedersachsen)
  • Bad Gottleuba-Berggießhübel (Sachs.)
  • Bad Griesbach im Rottal (Bayern)
  • Bad Grund (Harz) (Niedersachsen)
  • Bad Harzburg (Niedersachsen)
  • Bad Herrenalb (Baden-Württemberg)
  • Bad Hersfeld (Hessen)
  • Bad Homburg vor der Höhe (Hessen)
  • Bad Honnef (Nordrhein-Westfalen)
  • Bad Hönningen (Rheinland-Pfalz)
  • Bad Iburg (Niedersachsen)
  • Bad Karlshafen (Hessen)
  • Bad Kissingen (Bayern)
  • Bad König (Hessen)
  • Bad Königshofen im Grabfeld (Bayern)
  • Bad Kösen (Sachsen-Anhalt)
  • Bad Köstritz (Thüringen)
  • Bad Kötzting (Bayern)
  • Bad Kreuznach (Rheinland-Pfalz)
  • Bad Krozingen (Baden-Württemberg)
  • Bad Laasphe (Nordrhein-Westfalen)
  • Bad Langensalza (Thüringen)
  • Bad Lauchstädt (Sachsen-Anhalt)
  • Bad Lausick (Sachsen)
  • Bad Lauterberg im Harz (Nieders.)
  • Bad Liebenstein (Thüringen)
  • Bad Liebenwerda (Brandenburg)
  • Bad Liebenzell (Baden-Württemberg)
  • Bad Lippspringe (Nordrhein-Westfalen)
  • Bad Lobenstein (Thüringen)
  • Bad Marienberg (Westerwald) (Rheinl.-Pf.)
  • Bad Mergentheim (Baden-Württ.)
  • Bad Münder am Deister (Nieders.)
  • Bad Münster am Stein-Ebernburg (R.P.)
  • Bad Münstereifel (Nordrhein-Westfalen)
  • Bad Muskau (Sachsen)
  • Bad Nauheim (Hessen)
  • Bad Nenndorf (Niedersachsen)
  • Bad Neuenahr-Ahrweiler (Rheinl.-Pfalz)
  • Bad Neustadt an der Saale (Bayern)
  • Bad Oeynhausen (Nordrhein-Westfalen)
  • Bad Oldesloe (Schleswig-Holstein)
  • Bad Orb (Hessen)
  • Bad Pyrmont (Niedersachsen)
  • Bad Rappenau (Baden-Württemberg)
  • Bad Reichenhall (Bayern)
  • Bad Rodach (Bayern)
  • Bad Sachsa (Niedersachsen)
  • Bad Säckingen (Baden-Württ.)
  • Bad Salzdetfurth (Niedersachsen)
  • Bad Salzuflen (Nordrhein-Westf.)
  • Bad Salzungen (Thüringen)
  • Bad Saulgau (Baden-Württemberg)
  • Bad Schandau (Sachsen)
  • Bad Schmiedeberg (Sachsen-Anh.)
  • Bad Schussenried (Baden-Württ.)
  • Bad Schwalbach (Hessen)
  • Bad Schwartau (Schleswig-Holst.)
  • Bad Segeberg (Schleswig-Holstein)
  • Bad Sobernheim (Rheinland-Pfalz)
  • Bad Soden am Taunus (Hessen)
  • Bad Soden-Salmünster (Hessen)
  • Bad Sooden-Allendorf (Hessen)
  • Bad Staffelstein (Bayern)
  • Bad Sulza (Thüringen)
  • Bad Sülze (Mecklenburg-Vorp.)
  • Bad Teinach-Zavelstein (Baden-W.)
  • Bad Tennstedt (Thüringen)
  • Bad Tölz (Bayern)
  • Bad Urach (Baden-Württemberg)
  • Bad Vilbel (Hessen)
  • Bad Waldsee (Baden-Württemberg)
  • Bad Wildbad (Baden-Württemberg)
  • Bad Wildungen (Hessen)
  • Bad Wilsnack (Brandenburg)
  • Bad Wimpfen (Baden-Württemberg)
  • Bad Windsheim (Bayern)
  • Bad Wörishofen (Bayern)
  • Bad Wünnenberg (Nordrh.-Westf.)
  • Bad Wurzach (Baden-Württemberg)
  • Baesweiler (Nordrhein-Westfalen)
  • Baiersdorf (Bayern)
  • Balingen (Baden-Württemberg)
  • Ballenstedt (Sachsen-Anhalt)
  • Balve (Nordrhein-Westfalen)
  • Bamberg (Bayern)
  • Barby (Elbe) (Sachsen-Anhalt)
  • Bargteheide (Schleswig-Holstein)
  • Barmstedt (Schleswig-Holstein)
  • Bärnau (Bayern)
  • Barntrup (Nordrhein-Westfalen)
  • Barsinghausen (Niedersachsen)
  • Barth (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Baruth/Mark (Brandenburg)
  • Bassum (Niedersachsen)
  • Battenberg (Eder) (Hessen)
  • Baumholder (Rheinland-Pfalz)
  • Baunach (Bayern)
  • Baunatal (Hessen)
  • Bautzen (Sachsen)
  • Bayreuth (Bayern)
  • Bebra (Hessen)
  • Beckum (Nordrhein-Westfalen)
  • Bedburg (Nordrhein-Westfalen)
  • Beelitz (Brandenburg)
  • Beerfelden (Hessen)
  • Beeskow (Brandenburg)
  • Beilngries (Bayern)
  • Beilstein (Baden-Württemberg)
  • Belgern (Sachsen)
  • Belzig (Brandenburg)
  • Bendorf (Rheinland-Pfalz)
  • Benneckenstein (Harz) (Sachsen-Anhalt)
  • Bensheim (Hessen)
  • Berching (Bayern)
  • Berga/Elster (Thüringen)
  • Bergen (Niedersachsen)
  • Bergen auf Rügen (Mecklenburg-Vorp.)
  • Bergheim (Nordrhein-Westfalen)
  • Bergisch Gladbach (Nordrhein-Westf.)
  • Bergkamen (Nordrhein-Westfalen)
  • Bergneustadt (Nordrhein-Westfalen)
  • Berka/Werra (Thüringen)
  • Berlin (Land Berlin / Bundeshauptstadt)
  • Bernau bei Berlin (Brandenburg)
  • Bernburg (Saale) (Sachsen-Anhalt)
  • Bernkastel-Kues (Rheinland-Pfalz)
  • Bernsdorf (Sachsen)
  • Bernstadt a. d. Eigen (Sachsen)
  • Bersenbrück (Niedersachsen)
  • Besigheim (Baden-Württemberg)
  • Betzdorf (Rheinland-Pfalz)
  • Betzenstein (Bayern)
  • Beverungen (Nordrhein-Westfalen)
  • Bexbach (Saarland)
  • Biberach an der Riß (Baden-Württ.)
  • Biedenkopf (Hessen)
  • Bielefeld (Nordrhein-Westfalen)
  • Biesenthal (Brandenburg)
  • Bietigheim-Bissingen (Baden-Württ.)
  • Billerbeck (Nordrhein-Westfalen)
  • Bingen am Rhein (Rheinland-Pfalz)
  • Birkenfeld (Rheinland-Pfalz)
  • Bischofsheim an der Rhön (Bayern)
  • Bischofswerda (Sachsen)
  • Bismark (Altmark) (Sachsen-Anhalt)
  • Bitburg (Rheinland-Pfalz)
  • Bitterfeld-Wolfen (Sachsen-Anhalt)
  • Blankenburg (Harz) (Sachsen-Anhalt)
  • Blankenhain (Thüringen)
  • Blaubeuren (Baden-Württemberg)
  • Bleckede (Niedersachsen)
  • Bleicherode (Thüringen)
  • Blieskastel (Saarland)
  • Blomberg (Nordrhein-Westfalen)
  • Blumberg (Baden-Württemberg)
  • Bobingen (Bayern)
  • Böblingen (Baden-Württemberg)
  • Bocholt (Nordrhein-Westfalen)
  • Bochum (Nordrhein-Westfalen)
  • Bockenem (Niedersachsen)
  • Bodenwerder (Niedersachsen)
  • Bogen (Bayern)
  • Böhlen (Sachsen)
  • Boizenburg/Elbe (Mecklenburg-Vorp.)
  • Bonn (Nordrhein-Westfalen)
  • Bonndorf im Schwarzwald (Baden-W.)
  • Bönnigheim (Baden-Württemberg)
  • Bopfingen (Baden-Württemberg)
  • Boppard (Rheinland-Pfalz)
  • Borgentreich (Nordrhein-Westfalen)
  • Borgholzhausen (Nordrhein-Westfalen)
  • Borken (Nordrhein-Westfalen)
  • Borken (Hessen) (Hessen)
  • Borkum (Niedersachsen)
  • Borna (Sachsen)
  • Bornheim (Nordrhein-Westfalen)
  • Bottrop (Nordrhein-Westfalen)
  • Boxberg (Baden-Württemberg)
  • Brackenheim (Baden-Württemberg)
  • Brake (Unterweser) (Niedersachsen)
  • Brakel (Nordrhein-Westfalen)
  • Bramsche (Niedersachsen)
  • Brandenburg an der Havel (Brandenb.)
  • Brand-Erbisdorf (Sachsen)
  • Brandis (Sachsen)
  • Braubach (Rheinland-Pfalz)
  • Braunfels (Hessen)
  • Braunlage (Niedersachsen)
  • Bräunlingen (Baden-Württemberg)
  • Braunsbedra (Sachsen-Anhalt)
  • Braunschweig (Niedersachsen)
  • Breckerfeld (Nordrhein-Westfalen)
  • Bredstedt (Schleswig-Holstein)
  • Brehna (Sachsen-Anhalt)
  • Breisach am Rhein (Baden-Württemb.)
  • Bremen, Freie Hansestadt (Land Bremen)
  • Bremerhaven (Land Bremen)
  • Bremervörde (Niedersachsen)
  • Bretten (Baden-Württemberg)
  • Breuberg (Hessen)
  • Brilon (Nordrhein-Westfalen)
  • Brotterode (Thüringen)
  • Bruchköbel (Hessen)
  • Bruchsal (Baden-Württemberg)
  • Brück (Brandenburg)
  • Brüel (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Brühl (Nordrhein-Westfalen)
  • Brunsbüttel (Schleswig-Holstein)
  • Brüssow (Brandenburg)
  • Buchen (Odenwald) (Baden-Württ.)
  • Buchholz in der Nordheide (Nieders.)
  • Buchloe (Bayern)
  • Bückeburg (Niedersachsen)
  • Buckow (Märkische Schweiz) (Brandenb.)
  • Büdelsdorf (Schleswig-Holstein)
  • Büdingen (Hessen)
  • Bühl (Baden-Württemberg)
  • Bünde (Nordrhein-Westfalen)
  • Büren (Nordrhein-Westfalen)
  • Burg (Sachsen-Anhalt)
  • Burgau (Bayern)
  • Burgbernheim (Bayern)
  • Burgdorf (Niedersachsen)
  • Bürgel (Thüringen)
  • Burghausen (Bayern)
  • Burgkunstadt (Bayern)
  • Burglengenfeld (Bayern)
  • Burgstädt (Sachsen)
  • Burg Stargard (Mecklenburg-Vorp.)
  • Burgwedel (Niedersachsen)
  • Burladingen (Baden-Württemberg)
  • Burscheid (Nordrhein-Westfalen)
  • Bürstadt (Hessen)
  • Buttelstedt (Thüringen)
  • Buttstädt (Thüringen)
  • Butzbach (Hessen)
  • Bützow (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Buxtehude (Niedersachsen)

C[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Calau (Brandenburg)
  • Calbe (Saale) (Sachsen-Anhalt)
  • Calw (Baden-Württemberg)
  • Castrop-Rauxel (Nordrhein-Westfalen)
  • Celle (Niedersachsen)
  • Cham (Bayern)
  • Chemnitz (Sachsen)
  • Clausthal-Zellerfeld (Nieders.)
  • Clingen (Thüringen)
  • Cloppenburg (Niedersachsen)
  • Coburg (Bayern)
  • Cochem (Rheinland-Pfalz)
  • Coesfeld (Nordrhein-Westfalen)
  • Colditz (Sachsen)
  • Coswig (Sachsen)
  • Coswig (Anhalt) (Sachsen-Anhalt)
  • Cottbus (Brandenburg)
  • Crailsheim (Baden-Württemberg)
  • Creglingen (Baden-Württemberg)
  • Creußen (Bayern)
  • Creuzburg (Thüringen)
  • Crimmitschau (Sachsen)
  • Crivitz (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Cuxhaven (Niedersachsen)

D[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Dachau (Bayern)
  • Dahlen (Sachsen)
  • Dahme/Mark (Brandenburg)
  • Dahn (Rheinland-Pfalz)
  • Damme (Niedersachsen)
  • Dannenberg (Elbe) (Niedersachsen)
  • Dargun (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Darmstadt (Hessen)
  • Dassel (Niedersachsen)
  • Dassow (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Datteln (Nordrhein-Westfalen)
  • Daun (Rheinland-Pfalz)
  • Deggendorf (Bayern)
  • Deidesheim (Rheinland-Pfalz)
  • Delbrück (Nordrhein-Westfalen)
  • Delitzsch (Sachsen)
  • Delmenhorst (Niedersachsen)
  • Demmin, Hansestadt (Meckl.-Vorp.)
  • Derenburg (Sachsen-Anhalt)
  • Dessau-Roßlau (Sachsen-Anhalt)
  • Detmold (Nordrhein-Westfalen)
  • Dettelbach (Bayern)
  • Dieburg (Hessen)
  • Diemelstadt (Hessen)
  • Diepholz (Niedersachsen)
  • Dierdorf (Rheinland-Pfalz)
  • Dietenheim (Baden-Württemberg)
  • Dietfurt an der Altmühl (Bayern)
  • Dietzenbach (Hessen)
  • Diez (Rheinland-Pfalz)
  • Dillenburg (Hessen)
  • Dillingen an der Donau (Bayern)
  • Dillingen/Saar (Saarland)
  • Dingelstädt (Thüringen)
  • Dingolfing (Bayern)
  • Dinkelsbühl (Bayern)
  • Dinklage (Niedersachsen)
  • Dinslaken (Nordrhein-Westfalen)
  • Dippoldiswalde (Sachsen)
  • Dissen am Teutoburger Wald (Nieders.)
  • Ditzingen (Baden-Württemberg)
  • Döbeln (Sachsen)
  • Doberlug-Kirchhain (Brandenburg)
  • Döbern (Brandenburg)
  • Dohna (Sachsen)
  • Dömitz (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Dommitzsch (Sachsen)
  • Donaueschingen (Baden-Württemberg)
  • Donauwörth (Bayern)
  • Donzdorf (Baden-Württemberg)
  • Dorfen (Bayern)
  • Dormagen (Nordrhein-Westfalen)
  • Dornburg-Camburg (Thüringen)
  • Dornhan (Baden-Württemberg)
  • Dornstetten (Baden-Württemberg)
  • Dorsten (Nordrhein-Westfalen)
  • Dortmund (Nordrhein-Westfalen)
  • Dransfeld (Niedersachsen)
  • Drebkau (Brandenburg)
  • Dreieich (Hessen)
  • Drensteinfurt (Nordrhein-Westfalen)
  • Dresden (Landeshauptstadt von Sachsen)
  • Drolshagen (Nordrhein-Westfalen)
  • Duderstadt (Niedersachsen)
  • Duisburg (Nordrhein-Westfalen)
  • Dülmen (Nordrhein-Westfalen)
  • Düren (Nordrhein-Westfalen)
  • Düsseldorf (Landeshauptstadt von NRW)

E[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Ebeleben (Thüringen)
  • Eberbach (Baden-Württemberg)
  • Ebermannstadt (Bayern)
  • Ebern (Bayern)
  • Ebersbach an der Fils (Baden-Württ.)
  • Ebersbach/Sa. (Sachsen)
  • Ebersberg (Bayern)
  • Eberswalde (Brandenburg)
  • Eckartsberga (Sachsen-Anhalt)
  • Eckernförde (Schleswig-Holstein)
  • Edenkoben (Rheinland-Pfalz)
  • Egeln (Sachsen-Anhalt)
  • Eggenfelden (Bayern)
  • Eggesin (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Ehingen (Donau) (Baden-Württemberg)
  • Ehrenfriedersdorf (Sachsen)
  • Eibelstadt (Bayern)
  • Eibenstock (Sachsen)
  • Eichstätt (Bayern)
  • Eilenburg (Sachsen)
  • Einbeck (Niedersachsen)
  • Eisenach (Thüringen)
  • Eisenberg (Thüringen)
  • Eisenberg (Pfalz) (Rheinland-Pfalz)
  • Eisenhüttenstadt (Brandenburg)
  • Eisfeld (Thüringen)
  • Eisleben, Lutherstadt (Sachsen-Anhalt)
  • Eislingen/Fils (Baden-Württemberg)
  • Elbingerode (Harz) (Sachsen-Anhalt)
  • Ellingen (Bayern)
  • Ellrich (Thüringen)
  • Ellwangen (Jagst) (Baden-Württemberg)
  • Elmshorn (Schleswig-Holstein)
  • Elsfleth (Niedersachsen)
  • Elsterberg (Sachsen)
  • Elsterwerda (Brandenburg)
  • Elstra (Sachsen)
  • Elterlein (Sachsen)
  • Eltmann (Bayern)
  • Eltville am Rhein (Hessen)
  • Elzach (Baden-Württemberg)
  • Elze (Niedersachsen)
  • Emden (Niedersachsen)
  • Emmendingen (Baden-Württemberg)
  • Emmerich am Rhein (Nordrhein-Westf.)
  • Emsdetten (Nordrhein-Westfalen)
  • Endingen am Kaiserstuhl (Baden-Württ.)
  • Engen (Baden-Württemberg)
  • Enger (Nordrhein-Westfalen)
  • Ennepetal (Nordrhein-Westfalen)
  • Ennigerloh (Nordrhein-Westfalen)
  • Eppelheim (Baden-Württemberg)
  • Eppingen (Baden-Württemberg)
  • Eppstein (Hessen)
  • Erbach (Baden-Württemberg)
  • Erbach (Odenwald) (Hessen)
  • Erbendorf (Bayern)
  • Erding (Bayern)
  • Erftstadt (Nordrhein-Westfalen)
  • Erfurt (Landeshauptstadt von Thüringen)
  • Erkelenz (Nordrhein-Westfalen)
  • Erkner (Brandenburg)
  • Erkrath (Nordrhein-Westfalen)
  • Erlangen (Bayern)
  • Erlenbach am Main (Bayern)
  • Erwitte (Nordrhein-Westfalen)
  • Eschborn (Hessen)
  • Eschenbach in der Oberpfalz (Bayern)
  • Eschershausen (Niedersachsen)
  • Eschwege (Hessen)
  • Eschweiler (Nordrhein-Westfalen)
  • Esens (Niedersachsen)
  • Espelkamp (Nordrhein-Westfalen)
  • Essen (Nordrhein-Westfalen)
  • Esslingen am Neckar (Baden-Württ.)
  • Ettenheim (Baden-Württemberg)
  • Ettlingen (Baden-Württemberg)
  • Euskirchen (Nordrhein-Westfalen)
  • Eutin (Schleswig-Holstein)

F[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Falkenberg/Elster (Brandenburg)
  • Falkensee (Brandenburg)
  • Falkenstein/Harz (Sachsen-Anhalt)
  • Falkenstein/Vogtl. (Sachsen)
  • Fehmarn (Schleswig-Holstein)
  • Fellbach (Baden-Württemberg)
  • Felsberg (Hessen)
  • Feuchtwangen (Bayern)
  • Filderstadt (Baden-Württemberg)
  • Finsterwalde (Brandenburg)
  • Fladungen (Bayern)
  • Flensburg (Schleswig-Holstein)
  • Flöha (Sachsen)
  • Flörsheim am Main (Hessen)
  • Florstadt (Hessen)
  • Forchheim (Bayern)
  • Forchtenberg (Baden-Württemberg)
  • Forst (Lausitz) (Brandenburg)
  • Frankenau (Hessen)
  • Frankenberg (Eder) (Hessen)
  • Frankenberg/Sa. (Sachsen)
  • Frankenthal (Pfalz) (Rheinland-Pfalz)
  • Frankfurt am Main (Hessen)
  • Frankfurt (Oder) (Brandenburg)
  • Franzburg (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Frauenstein (Sachsen)
  • Frechen (Nordrhein-Westfalen)
  • Freiberg am Neckar (Baden-Württemb.)
  • Freiberg (Sachsen)
  • Freiburg im Breisgau (Baden-Württemb.)
  • Freilassing (Bayern)
  • Freinsheim (Rheinland-Pfalz)
  • Freising (Bayern)
  • Freital (Sachsen)
  • Freren (Niedersachsen)
  • Freudenberg (Baden-Württemberg)
  • Freudenberg (Nordrhein-Westfalen)
  • Freudenstadt (Baden-Württemberg)
  • Freyburg (Unstrut) (Sachsen-Anhalt)
  • Freystadt (Bayern)
  • Freyung (Bayern)
  • Fridingen an der Donau (Baden-Württ.)
  • Friedberg (Bayern)
  • Friedberg (Hessen) (Hessen)
  • Friedland (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Friedland (Brandenburg)
  • Friedrichroda (Thüringen)
  • Friedrichsdorf (Hessen)
  • Friedrichshafen (Baden-Württemberg)
  • Friedrichstadt (Schleswig-Holstein)
  • Friedrichsthal (Saarland)
  • Friesack (Brandenburg)
  • Friesoythe (Niedersachsen)
  • Fritzlar (Hessen)
  • Frohburg (Sachsen)
  • Fröndenberg/Ruhr (Nordrhein-Westfalen)
  • Fulda (Hessen)
  • Fürstenau (Niedersachsen)
  • Fürstenberg/Havel (Brandenburg)
  • Fürstenfeldbruck (Bayern)
  • Fürstenwalde/Spree (Brandenburg)
  • Fürth (Bayern)
  • Furth im Wald (Bayern)
  • Furtwangen im Schwarzwald (Baden-W.)
  • Füssen (Bayern)

G[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Gadebusch (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Gaggenau (Baden-Württemberg)
  • Gaildorf (Baden-Württemberg)
  • Gammertingen (Baden-Württemberg)
  • Garbsen (Niedersachsen)
  • Garching bei München (Bayern)
  • Gardelegen (Sachsen-Anhalt)
  • Garding (Schleswig-Holstein)
  • Gartz (Oder) (Brandenburg)
  • Garz/Rügen (Mecklenburg-Vorpomm.)
  • Gau-Algesheim (Rheinland-Pfalz)
  • Gebesee (Thüringen)
  • Gedern (Hessen)
  • Geesthacht (Schleswig-Holstein)
  • Gefell (Thüringen)
  • Gefrees (Bayern)
  • Gehrden (Niedersachsen)
  • Gehren (Thüringen)
  • Geilenkirchen (Nordrhein-Westfalen)
  • Geisa (Thüringen)
  • Geiselhöring (Bayern)
  • Geisenfeld (Bayern)
  • Geisenheim (Hessen)
  • Geising (Sachsen)
  • Geisingen (Baden-Württemberg)
  • Geislingen (Baden-Württemberg)
  • Geislingen an der Steige (Baden-Württ.)
  • Geithain (Sachsen)
  • Geldern (Nordrhein-Westfalen)
  • Gelnhausen (Hessen)
  • Gelsenkirchen (Nordrhein-Westfalen)
  • Gemünden am Main (Bayern)
  • Gemünden (Wohra) (Hessen)
  • Gengenbach (Baden-Württemberg)
  • Genthin (Sachsen-Anhalt)
  • Georgsmarienhütte (Niedersachsen)
  • Gera (Thüringen)
  • Gerabronn (Baden-Württemberg)
  • Gerbstedt (Sachsen-Anhalt)
  • Geretsried (Bayern)
  • Geringswalde (Sachsen)
  • Gerlingen (Baden-Württemberg)
  • Germering (Bayern)
  • Germersheim (Rheinland-Pfalz)
  • Gernrode (Sachsen-Anhalt)
  • Gernsbach (Baden-Württemberg)
  • Gernsheim (Hessen)
  • Gerolstein (Rheinland-Pfalz)
  • Gerolzhofen (Bayern)
  • Gersfeld (Rhön) (Hessen)
  • Gersthofen (Bayern)
  • Gescher (Nordrhein-Westfalen)
  • Geseke (Nordrhein-Westfalen)
  • Gevelsberg (Nordrhein-Westfalen)
  • Geyer (Sachsen)
  • Giengen an der Brenz (Baden-Württ.)
  • Gießen (Hessen)
  • Gifhorn (Niedersachsen)
  • Gladbeck (Nordrhein-Westfalen)
  • Gladenbach (Hessen)
  • Glashütte (Sachsen)
  • Glauchau (Sachsen)
  • Glinde (Schleswig-Holstein)
  • Glücksburg (Ostsee) (Schleswig-Holst.)
  • Glückstadt (Schleswig-Holstein)
  • Gnoien (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Goch (Nordrhein-Westfalen)
  • Goldberg (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Goldkronach (Bayern)
  • Golßen (Brandenburg)
  • Gommern (Sachsen-Anhalt)
  • Göppingen (Baden-Württemberg)
  • Görlitz (Sachsen)
  • Goslar (Niedersachsen)
  • Gößnitz (Thüringen)
  • Gotha (Thüringen)
  • Göttingen (Niedersachsen)
  • Grabow (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Grafenau (Bayern)
  • Gräfenberg (Bayern)
  • Gräfenhainichen (Sachsen-Anhalt)
  • Gräfenthal (Thüringen)
  • Grafenwöhr (Bayern)
  • Grafing bei München (Bayern)
  • Gransee (Brandenburg)
  • Grebenau (Hessen)
  • Grebenstein (Hessen)
  • Greding (Bayern)
  • Greifswald, Hansestadt (Meckl.-Vorp.)
  • Greiz (Thüringen)
  • Greußen (Thüringen)
  • Greven (Nordrhein-Westfalen)
  • Grevenbroich (Nordrhein-Westfalen)
  • Grevesmühlen (Mecklenburg-Vorp.)
  • Griesheim (Hessen)
  • Grimma (Sachsen)
  • Grimmen (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Gröbzig (Sachsen-Anhalt)
  • Gröditz (Sachsen)
  • Groitzsch (Sachsen)
  • Gronau (Leine) (Niedersachsen)
  • Gronau (Westf.) (Nordrhein-Westfalen)
  • Gröningen (Sachsen-Anhalt)
  • Großalmerode (Hessen)
  • Groß-Bieberau (Hessen)
  • Großbottwar (Baden-Württemberg)
  • Großbreitenbach (Thüringen)
  • Großenehrich (Thüringen)
  • Großenhain (Sachsen)
  • Groß-Gerau (Hessen)
  • Großräschen (Brandenburg)
  • Großröhrsdorf (Sachsen)
  • Großschirma (Sachsen)
  • Groß-Umstadt (Hessen)
  • Grünberg (Hessen)
  • Grünhain-Beierfeld (Sachsen)
  • Grünsfeld (Baden-Württemberg)
  • Grünstadt (Rheinland-Pfalz)
  • Guben (Brandenburg)
  • Gudensberg (Hessen)
  • Güglingen (Baden-Württemberg)
  • Gummersbach (Nordrhein-Westfalen)
  • Gundelfingen an der Donau (Bayern)
  • Gundelsheim (Baden-Württemberg)
  • Güntersberge (Sachsen-Anhalt)
  • Günzburg (Bayern)
  • Gunzenhausen (Bayern)
  • Güsten (Sachsen-Anhalt)
  • Güstrow (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Gütersloh (Nordrhein-Westfalen)
  • Gützkow (Mecklenburg-Vorpommern)

H[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Haan (Nordrhein-Westfalen)
  • Hachenburg (Rheinland-Pfalz)
  • Hadamar (Hessen)
  • Hadmersleben (Sachsen-Anhalt)
  • Hagen (Nordrhein-Westfalen)
  • Hagenbach (Rheinland-Pfalz)
  • Hagenow (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Haiger (Hessen)
  • Haigerloch (Baden-Württemberg)
  • Hainichen (Sachsen)
  • Haiterbach (Baden-Württemberg)
  • Halberstadt (Sachsen-Anhalt)
  • Haldensleben (Sachsen-Anhalt)
  • Halle (Saale) (Sachsen-Anhalt)
  • Halle (Westf.) (Nordrhein-Westfalen)
  • Hallenberg (Nordrhein-Westfalen)
  • Hallstadt (Bayern)
  • Haltern am See (Nordrhein-Westfalen)
  • Halver (Nordrhein-Westfalen)
  • Hamburg, Freie und Hansestadt (Hamb.)
  • Hameln (Niedersachsen)
  • Hamm (Nordrhein-Westfalen)
  • Hammelburg (Bayern)
  • Hamminkeln (Nordrhein-Westfalen)
  • Hanau (Hessen)
  • Hannover (Landeshauptst. von Nieders.)
  • Hann. Münden (Niedersachsen)
  • Harburg (Schwaben) (Bayern)
  • Hardegsen (Niedersachsen)
  • Haren (Ems) (Niedersachsen)
  • Harsewinkel (Nordrhein-Westfalen)
  • Hartenstein (Sachsen)
  • Hartha (Sachsen)
  • Harzgerode (Sachsen-Anhalt)
  • Haselünne (Niedersachsen)
  • Haslach im Kinzigtal (Baden-Württ.)
  • Hasselfelde (Sachsen-Anhalt)
  • Haßfurt (Bayern)
  • Hattersheim am Main (Hessen)
  • Hattingen (Nordrhein-Westfalen)
  • Hatzfeld (Eder) (Hessen)
  • Hausach (Baden-Württemberg)
  • Hauzenberg (Bayern)
  • Havelberg (Sachsen-Anhalt)
  • Havelsee (Brandenburg)
  • Hayingen (Baden-Württemberg)
  • Hechingen (Baden-Württemberg)
  • Hecklingen (Sachsen-Anhalt)
  • Heide (Schleswig-Holstein)
  • Heideck (Bayern)
  • Heidelberg (Baden-Württemberg)
  • Heidenau (Sachsen)
  • Heidenheim an der Brenz (Baden-Württ.)
  • Heilbad Heiligenstadt (Thüringen)
  • Heilbronn (Baden-Württemberg)
  • Heiligenhafen (Schleswig-Holstein)
  • Heiligenhaus (Nordrhein-Westfalen)
  • Heilsbronn (Bayern)
  • Heimbach (Nordrhein-Westfalen)
  • Heimsheim (Baden-Württemberg)
  • Heinsberg (Nordrhein-Westfalen)
  • Heitersheim (Baden-Württemberg)
  • Heldrungen (Thüringen)
  • Helmbrechts (Bayern)
  • Helmstedt (Niedersachsen)
  • Hemau (Bayern)
  • Hemer (Nordrhein-Westfalen)
  • Hemmingen (Niedersachsen)
  • Hemmoor (Niedersachsen)
  • Hemsbach (Baden-Württemberg)
  • Hennef (Sieg) (Nordrhein-Westfalen)
  • Hennigsdorf (Brandenburg)
  • Heppenheim (Bergstraße) (Hessen)
  • Herbolzheim (Baden-Württemberg)
  • Herborn (Hessen)
  • Herbrechtingen (Baden-Württemberg)
  • Herbstein (Hessen)
  • Herdecke (Nordrhein-Westfalen)
  • Herdorf (Rheinland-Pfalz)
  • Herford (Nordrhein-Westfalen)
  • Heringen/Helme (Thüringen)
  • Heringen (Werra) (Hessen)
  • Hermeskeil (Rheinland-Pfalz)
  • Hermsdorf (Thüringen)
  • Herne (Nordrhein-Westfalen)
  • Herrenberg (Baden-Württemberg)
  • Herrieden (Bayern)
  • Herrnhut (Sachsen)
  • Hersbruck (Bayern)
  • Herten (Nordrhein-Westfalen)
  • Herzberg am Harz (Niedersachsen)
  • Herzberg (Elster) (Brandenburg)
  • Herzogenaurach (Bayern)
  • Herzogenrath (Nordrhein-Westfalen)
  • Hessisch Lichtenau (Hessen)
  • Hessisch Oldendorf (Niedersachsen)
  • Hettingen (Baden-Württemberg)
  • Hettstedt (Sachsen-Anhalt)
  • Heubach (Baden-Württemberg)
  • Heusenstamm (Hessen)
  • Hilchenbach (Nordrhein-Westfalen)
  • Hildburghausen (Thüringen)
  • Hilden (Nordrhein-Westfalen)
  • Hildesheim (Niedersachsen)
  • Hillesheim (Rheinland-Pfalz)
  • Hilpoltstein (Bayern)
  • Hirschau (Bayern)
  • Hirschberg (Thüringen)
  • Hirschhorn (Neckar) (Hessen)
  • Hitzacker (Elbe) (Niedersachsen)
  • Hochheim am Main (Hessen)
  • Höchstadt an der Aisch (Bayern)
  • Höchstädt an der Donau (Bayern)
  • Hockenheim (Baden-Württemberg)
  • Hof (Bayern)
  • Hofgeismar (Hessen)
  • Hofheim am Taunus (Hessen)
  • Hofheim in Unterfranken (Bayern)
  • Hohenberg an der Eger (Bayern)
  • Hohenleuben (Thüringen)
  • Hohenmölsen (Sachsen-Anhalt)
  • Hohen Neuendorf (Brandenburg)
  • Hohenstein-Ernstthal (Sachsen)
  • Hohnstein (Sachsen)
  • Höhr-Grenzhausen (Rheinland-Pfalz)
  • Hollfeld (Bayern)
  • Holzgerlingen (Baden-Württemberg)
  • Holzminden (Niedersachsen)
  • Homberg (Efze) (Hessen)
  • Homberg (Ohm) (Hessen)
  • Homburg (Saar) (Saarland)
  • Horb am Neckar (Baden-Württemberg)
  • Hornbach (Rheinland-Pfalz)
  • Horn-Bad Meinberg (Nordrhein-Westf.)
  • Hornberg (Baden-Württemberg)
  • Hornburg (Niedersachsen)
  • Hörstel (Nordrhein-Westfalen)
  • Horstmar (Nordrhein-Westfalen)
  • Höxter (Nordrhein-Westfalen)
  • Hoya (Niedersachsen)
  • Hoyerswerda (Sachsen)
  • Hoym (Sachsen-Anhalt)
  • Hückelhoven (Nordrhein-Westfalen)
  • Hückeswagen (Nordrhein-Westfalen)
  • Hüfingen (Baden-Württemberg)
  • Hünfeld (Hessen)
  • Hungen (Hessen)
  • Hürth (Nordrhein-Westfalen)
  • Husum (Schleswig-Holstein)

I[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Ibbenbüren (Nordrhein-Westfalen)
  • Ichenhausen (Bayern)
  • Idar-Oberstein (Rheinland-Pfalz)
  • Idstein (Hessen)
  • Illertissen (Bayern)
  • Ilmenau (Thüringen)
  • Ilsenburg (Harz) (Sachsen-Anhalt)
  • Ilshofen (Baden-Württemberg)
  • Immenhausen (Hessen)
  • Immenstadt im Allgäu (Bayern)
  • Ingelfingen (Baden-Württemberg)
  • Ingelheim am Rhein (Rheinland-Pfalz)
  • Ingolstadt (Bayern)
  • Iphofen (Bayern)
  • Iserlohn (Nordrhein-Westfalen)
  • Isny im Allgäu (Baden-Württemberg)
  • Isselburg (Nordrhein-Westfalen)
  • Itzehoe (Schleswig-Holstein)

J[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Jarmen (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Jena (Thüringen)
  • Jerichow (Sachsen-Anhalt)
  • Jessen (Elster) (Sachsen-Anhalt)
  • Jeßnitz (Anhalt) (Sachsen-Anhalt)
  • Jever (Niedersachsen)
  • Joachimsthal (Brandenburg)
  • Johanngeorgenstadt (Sachsen)
  • Jöhstadt (Sachsen)
  • Jülich (Nordrhein-Westfalen)
  • Jüterbog (Brandenburg)

K[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Kaarst (Nordrhein-Westfalen)
  • Kahla (Thüringen)
  • Kaisersesch (Rheinland-Pfalz)
  • Kaiserslautern (Rheinland-Pfalz)
  • Kalbe (Milde) (Sachsen-Anhalt)
  • Kalkar (Nordrhein-Westfalen)
  • Kaltenkirchen (Schleswig-Holstein)
  • Kaltennordheim (Thüringen)
  • Kamen (Nordrhein-Westfalen)
  • Kamenz (Sachsen)
  • Kamp-Lintfort (Nordrhein-Westfalen)
  • Kandel (Rheinland-Pfalz)
  • Kandern (Baden-Württemberg)
  • Kappeln (Schleswig-Holstein)
  • Karben (Hessen)
  • Karlsruhe (Baden-Württemberg)
  • Karlstadt (Bayern)
  • Kassel (Hessen)
  • Kastellaun (Rheinland-Pfalz)
  • Katzenelnbogen (Rheinland-Pfalz)
  • Kaub (Rheinland-Pfalz)
  • Kaufbeuren (Bayern)
  • Kehl (Baden-Württemberg)
  • Kelbra (Kyffhäuser) (Sachsen-Anhalt)
  • Kelheim (Bayern)
  • Kelkheim (Taunus) (Hessen)
  • Kellinghusen (Schleswig-Holstein)
  • Kelsterbach (Hessen)
  • Kemberg (Sachsen-Anhalt)
  • Kemnath (Bayern)
  • Kempen (Nordrhein-Westfalen)
  • Kempten (Allgäu) (Bayern)
  • Kenzingen (Baden-Württemberg)
  • Kerpen (Nordrhein-Westfalen)
  • Ketzin (Brandenburg)
  • Kevelaer (Nordrhein-Westfalen)
  • Kiel (Landeshauptstadt von Schl.-Holst.)
  • Kierspe (Nordrhein-Westfalen)
  • Kindelbrück (Thüringen)
  • Kirchberg (Sachsen)
  • Kirchberg an der Jagst (Baden-Württ.)
  • Kirchberg (Hunsrück) (Rheinland-Pfalz)
  • Kirchen (Sieg) (Rheinland-Pfalz)
  • Kirchenlamitz (Bayern)
  • Kirchhain (Hessen)
  • Kirchheimbolanden (Rheinland-Pfalz)
  • Kirchheim unter Teck (Baden-Württemb.)
  • Kirn (Rheinland-Pfalz)
  • Kirtorf (Hessen)
  • Kitzingen (Bayern)
  • Kitzscher (Sachsen)
  • Kleve (Nordrhein-Westfalen)
  • Klingenberg am Main (Bayern)
  • Klingenthal (Sachsen)
  • Klötze (Sachsen-Anhalt)
  • Klütz (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Knittlingen (Baden-Württemberg)
  • Koblenz (Rheinland-Pfalz)
  • Kohren-Sahlis (Sachsen)
  • Kolbermoor (Bayern)
  • Kölleda (Thüringen)
  • Köln (Nordrhein-Westfalen)
  • Königsberg in Bayern (Bayern)
  • Königsbrück (Sachsen)
  • Königsbrunn (Bayern)
  • Königsee (Thüringen)
  • Königslutter am Elm (Niedersachsen)
  • Königstein im Taunus (Hessen)
  • Königstein (Sächsische Schweiz) (Sa.)
  • Königswinter (Nordrhein-Westfalen)
  • Königs Wusterhausen (Brandenburg)
  • Könnern (Sachsen-Anhalt)
  • Konstanz (Baden-Württemberg)
  • Konz (Rheinland-Pfalz)
  • Korbach (Hessen)
  • Korntal-Münchingen (Baden-Württemb.)
  • Kornwestheim (Baden-Württemberg)
  • Korschenbroich (Nordrhein-Westfalen)
  • Köthen (Anhalt) (Sachsen-Anhalt)
  • Kraichtal (Baden-Württemberg)
  • Krakow am See (Mecklenb.-Vorpomm.)
  • Kranichfeld (Thüringen)
  • Krautheim (Baden-Württemberg)
  • Krefeld (Nordrhein-Westfalen)
  • Kremmen (Brandenburg)
  • Krempe (Schleswig-Holstein)
  • Kreuztal (Nordrhein-Westfalen)
  • Kronach (Bayern)
  • Kronberg im Taunus (Hessen)
  • Kröpelin (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Kroppenstedt (Sachsen-Anhalt)
  • Krumbach (Schwaben) (Bayern)
  • Kühlungsborn (Mecklenb.-Vorpommern)
  • Kulmbach (Bayern)
  • Külsheim (Baden-Württemberg)
  • Künzelsau (Baden-Württemberg)
  • Kupferberg (Bayern)
  • Kuppenheim (Baden-Württemberg)
  • Kusel (Rheinland-Pfalz)
  • Kyllburg (Rheinland-Pfalz)
  • Kyritz (Brandenburg)

L[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Laage (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Laatzen (Niedersachsen)
  • Ladenburg (Baden-Württemberg)
  • Lage (Nordrhein-Westfalen)
  • Lahnstein (Rheinland-Pfalz)
  • Lahr/Schwarzwald (Baden-Württemberg)
  • Laichingen (Baden-Württemberg)
  • Lambrecht (Pfalz) (Rheinland-Pfalz)
  • Lampertheim (Hessen)
  • Landau an der Isar (Bayern)
  • Landau in der Pfalz (Rheinland-Pfalz)
  • Landsberg am Lech (Bayern)
  • Landsberg (Sachsen-Anhalt)
  • Landshut (Bayern)
  • Landstuhl (Rheinland-Pfalz)
  • Langelsheim (Niedersachsen)
  • Langen (Niedersachsen)
  • Langen (Hessen) (Hessen)
  • Langenau (Baden-Württemberg)
  • Langenburg (Baden-Württemberg)
  • Langenfeld (Rheinland) (Nordrhein-Westf.)
  • Langenhagen (Niedersachsen)
  • Langenselbold (Hessen)
  • Langenzenn (Bayern)
  • Langewiesen (Thüringen)
  • Lassan (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Laubach (Hessen)
  • Laucha an der Unstrut (Sachsen-Anhalt)
  • Lauchhammer (Brandenburg)
  • Lauchheim (Baden-Württemberg)
  • Lauda-Königshofen (Baden-Württemberg)
  • Lauenburg/Elbe (Schleswig-Holstein)
  • Lauf an der Pegnitz (Bayern)
  • Laufen (Bayern)
  • Laufenburg (Baden) (Baden-Württemberg)
  • Lauffen am Neckar (Baden-Württemberg)
  • Lauingen (Donau) (Bayern)
  • Laupheim (Baden-Württemberg)
  • Lauscha (Thüringen)
  • Lauta (Sachsen)
  • Lauter/Sa. (Sachsen)
  • Lauterbach (Hessen) (Hessen)
  • Lauterecken (Rheinland-Pfalz)
  • Lauterstein (Baden-Württemberg)
  • Lebach (Saarland)
  • Lebus (Brandenburg)
  • Leer (Ostfriesland) (Niedersachsen)
  • Lehesten (Thüringen)
  • Lehrte (Niedersachsen)
  • Leichlingen (Nordrhein-Westfalen)
  • Leimen (Baden) (Baden-Württemberg)
  • Leinefelde-Worbis (Thüringen)
  • Leinfelden-Echterdingen (Baden-Württ.)
  • Leipheim (Bayern)
  • Leipzig (Sachsen)
  • Leisnig (Sachsen)
  • Lemgo (Nordrhein-Westfalen)
  • Lengefeld (Sachsen)
  • Lengenfeld (Sachsen)
  • Lengerich (Nordrhein-Westfalen)
  • Lennestadt (Nordrhein-Westfalen)
  • Lenzen (Brandenburg)
  • Leonberg (Baden-Württemberg)
  • Leun (Hessen)
  • Leuna (Sachsen-Anhalt)
  • Leutenberg (Thüringen)
  • Leutershausen (Bayern)
  • Leutkirch im Allgäu (Baden-Württemb.)
  • Leverkusen (Nordrhein-Westfalen)
  • Lich (Hessen)
  • Lichtenau (Baden-Württemberg)
  • Lichtenau (Nordrhein-Westfalen)
  • Lichtenberg (Bayern)
  • Lichtenfels (Bayern)
  • Lichtenfels (Hessen)
  • Lichtenstein (Sachsen)
  • Liebenau (Hessen)
  • Liebenwalde (Brandenburg)
  • Lieberose (Brandenburg)
  • Liebstadt (Sachsen)
  • Limbach-Oberfrohna (Sachsen)
  • Limburg an der Lahn (Hessen)
  • Lindau (Sachsen-Anhalt)
  • Lindau (Bodensee) (Bayern)
  • Linden (Hessen)
  • Lindenberg im Allgäu (Bayern)
  • Lindenfels (Hessen)
  • Lindow (Mark) (Brandenburg)
  • Lingen (Ems) (Niedersachsen)
  • Linnich (Nordrhein-Westfalen)
  • Linz am Rhein (Rheinland-Pfalz)
  • Lippstadt (Nordrhein-Westfalen)
  • Löbau (Sachsen)
  • Löbejün (Sachsen-Anhalt)
  • Löffingen (Baden-Württemberg)
  • Lohmar (Nordrhein-Westfalen)
  • Lohne (Oldenburg) (Niedersachsen)
  • Löhne (Nordrhein-Westfalen)
  • Lohr am Main (Bayern)
  • Loitz (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Lollar (Hessen)
  • Lommatzsch (Sachsen)
  • Löningen (Niedersachsen)
  • Lorch (Baden-Württemberg)
  • Lorch (Hessen)
  • Lörrach (Baden-Württemberg)
  • Lorsch (Hessen)
  • Lößnitz (Sachsen)
  • Löwenstein (Baden-Württemberg)
  • Lübbecke (Nordrhein-Westfalen)
  • Lübben (Spreewald) (Brandenburg)
  • Lübbenau/Spreewald (Brandenburg)
  • Lübeck, Hansestadt (Schleswig-Holst.)
  • Lübtheen (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Lübz (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Lüchow (Wendland) (Niedersachsen)
  • Lucka (Thüringen)
  • Luckau (Brandenburg)
  • Luckenwalde (Brandenburg)
  • Lüdenscheid (Nordrhein-Westfalen)
  • Lüdinghausen (Nordrhein-Westfalen)
  • Ludwigsburg (Baden-Württemberg)
  • Ludwigsfelde (Brandenburg)
  • Ludwigshafen am Rhein (Rheinland-Pfalz)
  • Ludwigslust (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Ludwigsstadt (Bayern)
  • Lugau/Erzgeb. (Sachsen)
  • Lügde (Nordrhein-Westfalen)
  • Lüneburg, Hansestadt (Niedersachsen)
  • Lünen (Nordrhein-Westfalen)
  • Lunzenau (Sachsen)
  • Lütjenburg (Schleswig-Holstein)
  • Lützen (Sachsen-Anhalt)
  • Lychen (Brandenburg)

M[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Magdala (Thüringen)
  • Magdeburg (Landeshauptst. Sachs.-A.)
  • Mahlberg (Baden-Württemberg)
  • Mainbernheim (Bayern)
  • Mainburg (Bayern)
  • Maintal (Hessen)
  • Mainz (Landeshauptst. von Rheinl.-Pfalz)
  • Malchin (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Malchow (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Mannheim (Baden-Württemberg)
  • Manderscheid (Rheinland-Pfalz)
  • Mansfeld (Sachsen-Anhalt)
  • Marbach am Neckar (Baden-Württ.)
  • Marburg (Hessen)
  • Marienberg (Sachsen)
  • Marienmünster (Nordrhein-Westfalen)
  • Markdorf (Baden-Württemberg)
  • Markgröningen (Baden-Württemberg)
  • Märkisch Buchholz (Brandenburg)
  • Markkleeberg (Sachsen)
  • Markneukirchen (Sachsen)
  • Markranstädt (Sachsen)
  • Marktbreit (Bayern)
  • Marktheidenfeld (Bayern)
  • Marktleuthen (Bayern)
  • Marktoberdorf (Bayern)
  • Marktredwitz (Bayern)
  • Marktsteft (Bayern)
  • Marl (Nordrhein-Westfalen)
  • Marlow (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Marne (Schleswig-Holstein)
  • Marsberg (Nordrhein-Westfalen)
  • Maulbronn (Baden-Württemberg)
  • Maxhütte-Haidhof (Bayern)
  • Mayen (Rheinland-Pfalz)
  • Mechernich (Nordrhein-Westfalen)
  • Meckenheim (Nordrhein-Westfalen)
  • Medebach (Nordrhein-Westfalen)
  • Meerane (Sachsen)
  • Meerbusch (Nordrhein-Westfalen)
  • Meersburg (Baden-Württemberg)
  • Meinerzhagen (Nordrhein-Westfalen)
  • Meiningen (Thüringen)
  • Meisenheim (Rheinland-Pfalz)
  • Meißen (Sachsen)
  • Meldorf (Schleswig-Holstein)
  • Melle (Niedersachsen)
  • Mellrichstadt (Bayern)
  • Melsungen (Hessen)
  • Memmingen (Bayern)
  • Menden (Sauerland) (Nordrh.-Westf.)
  • Mendig (Rheinland-Pfalz)
  • Mengen (Baden-Württemberg)
  • Meppen (Niedersachsen)
  • Merkendorf (Bayern)
  • Merseburg (Sachsen-Anhalt)
  • Merzig (Saarland)
  • Meschede (Nordrhein-Westfalen)
  • Meßkirch (Baden-Württemberg)
  • Meßstetten (Baden-Württemberg)
  • Mettmann (Nordrhein-Westfalen)
  • Metzingen (Baden-Württemberg)
  • Meuselwitz (Thüringen)
  • Meyenburg (Brandenburg)
  • Michelstadt (Hessen)
  • Miesbach (Bayern)
  • Miltenberg (Bayern)
  • Mindelheim (Bayern)
  • Minden (Nordrhein-Westfalen)
  • Mirow (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Mittenwalde (Brandenburg)
  • Mitterteich (Bayern)
  • Mittweida (Sachsen)
  • Möckern (Sachsen-Anhalt)
  • Möckmühl (Baden-Württemberg)
  • Moers (Nordrhein-Westfalen)
  • Mölln (Schleswig-Holstein)
  • Mönchengladbach (Nordrhein-Westfalen)
  • Monheim am Rhein (Nordrhein-Westf.)
  • Monheim (Bayern)
  • Monschau (Nordrhein-Westfalen)
  • Montabaur (Rheinland-Pfalz)
  • Moosburg an der Isar (Bayern)
  • Mörfelden-Walldorf (Hessen)
  • Moringen (Niedersachsen)
  • Mosbach (Baden-Württemberg)
  • Mössingen (Baden-Württemberg)
  • Mücheln (Geiseltal) (Sachsen-Anhalt)
  • Mügeln (Sachsen)
  • Mühlacker (Baden-Württemberg)
  • Mühlberg/Elbe (Brandenburg)
  • Mühldorf am Inn (Bayern)
  • Mühlhausen/Thüringen (Thüringen)
  • Mühlheim am Main (Hessen)
  • Mühlheim an der Donau (Baden-Württ.)
  • Mühltroff (Sachsen)
  • Mülheim an der Ruhr (Nordrhein-Westfalen)
  • Mülheim-Kärlich (Rheinland-Pfalz)
  • Müllheim (Baden-Württemberg)
  • Müllrose (Brandenburg)
  • Münchberg (Bayern)
  • Müncheberg (Brandenburg)
  • München (Landeshauptstadt von Bayern)
  • Münchenbernsdorf (Thüringen)
  • Munderkingen (Baden-Württemberg)
  • Münnerstadt (Bayern)
  • Münsingen (Baden-Württemberg)
  • Munster (Niedersachsen)
  • Münster (Nordrhein-Westfalen)
  • Münstermaifeld (Rheinland-Pfalz)
  • Münzenberg (Hessen)
  • Murrhardt (Baden-Württemberg)
  • Mutzschen (Sachsen)
  • Mylau (Sachsen)

N[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Nabburg (Bayern)
  • Nagold (Baden-Württemberg)
  • Naila (Bayern)
  • Nassau (Rheinland-Pfalz)
  • Nastätten (Rheinland-Pfalz)
  • Nauen (Brandenburg)
  • Naumburg (Hessen)
  • Naumburg (Saale) (Sachsen-Anhalt)
  • Naunhof (Sachsen)
  • Nebra (Unstrut) (Sachsen-Anhalt)
  • Neckarbischofsheim (Baden-Württemberg)
  • Neckargemünd (Baden-Württemberg)
  • Neckarsteinach (Hessen)
  • Neckarsulm (Baden-Württemberg)
  • Nerchau (Sachsen)
  • Neresheim (Baden-Württemberg)
  • Netphen (Nordrhein-Westfalen)
  • Nettetal (Nordrhein-Westfalen)
  • Netzschkau (Sachsen)
  • Neu-Anspach (Hessen)
  • Neubrandenburg (Mecklenburg-Vorpomm.)
  • Neubukow (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Neubulach (Baden-Württemberg)
  • Neuburg an der Donau (Bayern)
  • Neudenau (Baden-Württemberg)
  • Neuenbürg (Baden-Württemberg)
  • Neuenburg am Rhein (Baden-Württemb.)
  • Neuenhaus (Niedersachsen)
  • Neuenrade (Nordrhein-Westfalen)
  • Neuenstadt am Kocher (Baden-Württemb.)
  • Neuenstein (Baden-Württemberg)
  • Neuerburg (Rheinland-Pfalz)
  • Neuffen (Baden-Württemberg)
  • Neugersdorf (Sachsen)
  • Neuhaus am Rennweg (Thüringen)
  • Neu-Isenburg (Hessen)
  • Neukalen (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Neukirchen (Hessen)
  • Neukirchen-Vluyn (Nordrhein-Westfalen)
  • Neukloster (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Neumark (Thüringen)
  • Neumarkt in der Oberpfalz (Bayern)
  • Neumarkt-Sankt Veit (Bayern)
  • Neumünster (Schleswig-Holstein)
  • Neunburg vorm Wald (Bayern)
  • Neunkirchen (Saarland)
  • Neuötting (Bayern)
  • Neuruppin (Brandenburg)
  • Neusalza-Spremberg (Sachsen)
  • Neusäß (Bayern)
  • Neuss (Nordrhein-Westfalen)
  • Neustadt an der Aisch (Bayern)
  • Neustadt an der Donau (Bayern)
  • Neustadt an der Waldnaab (Bayern)
  • Neustadt am Kulm (Bayern)
  • Neustadt am Rübenberge (Nieders.)
  • Neustadt an der Orla (Thüringen)
  • Neustadt an der Weinstraße (Rh.-Pfalz)
  • Neustadt bei Coburg (Bayern)
  • Neustadt (Dosse) (Brandenburg)
  • Neustadt-Glewe (Mecklenburg-Vorp.)
  • Neustadt (Hessen) (Hessen)
  • Neustadt in Holstein (Schlesw.-Holst.)
  • Neustadt in Sachsen (Sachsen)
  • Neustrelitz (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Neutraubling (Bayern)
  • Neu-Ulm (Bayern)
  • Neuwied (Rheinland-Pfalz)
  • Nidda (Hessen)
  • Niddatal (Hessen)
  • Nidderau (Hessen)
  • Nideggen (Nordrhein-Westfalen)
  • Niebüll (Schleswig-Holstein)
  • Niedenstein (Hessen)
  • Niederkassel (Nordrhein-Westfalen)
  • Niedernhall (Baden-Württemberg)
  • Nieder-Olm (Rheinland-Pfalz)
  • Niederstetten (Baden-Württemberg)
  • Niederstotzingen (Baden-Württemb.)
  • Nieheim (Nordrhein-Westfalen)
  • Niemegk (Brandenburg)
  • Nienburg (Saale) (Sachsen-Anhalt)
  • Nienburg/Weser (Niedersachsen)
  • Niesky (Sachsen)
  • Nittenau (Bayern)
  • Norden (Niedersachsen)
  • Nordenham (Niedersachsen)
  • Norderney (Niedersachsen)
  • Norderstedt (Schleswig-Holstein)
  • Nordhausen (Thüringen)
  • Nordhorn (Niedersachsen)
  • Nördlingen (Bayern)
  • Northeim (Niedersachsen)
  • Nortorf (Schleswig-Holstein)
  • Nossen (Sachsen)
  • Nürnberg (Bayern)
  • Nürtingen (Baden-Württemberg)

O[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Oberasbach (Bayern)
  • Oberhausen (Nordrhein-Westfalen)
  • Oberhof (Thüringen)
  • Oberkirch (Baden-Württemberg)
  • Oberkochen (Baden-Württemberg)
  • Oberlungwitz (Sachsen)
  • Obermoschel (Rheinland-Pfalz)
  • Obernburg am Main (Bayern)
  • Oberndorf am Neckar (Baden-Württ.)
  • Obernkirchen (Niedersachsen)
  • Ober-Ramstadt (Hessen)
  • Oberriexingen (Baden-Württemberg)
  • Obertshausen (Hessen)
  • Oberursel (Taunus) (Hessen)
  • Oberviechtach (Bayern)
  • Oberweißbach/Thür. Wald (Thüringen)
  • Oberwesel (Rheinland-Pfalz)
  • Oberwiesenthal (Sachsen)
  • Ochsenfurt (Bayern)
  • Ochsenhausen (Baden-Württemberg)
  • Ochtrup (Nordrhein-Westfalen)
  • Oderberg (Brandenburg)
  • Oebisfelde (Sachsen-Anhalt)
  • Oederan (Sachsen)
  • Oelde (Nordrhein-Westfalen)
  • Oelsnitz/Erzgeb. (Sachsen)
  • Oelsnitz/Vogtl. (Sachsen)
  • Oer-Erkenschwick (Nordrhein-Westfalen)
  • Oerlinghausen (Nordrhein-Westfalen)
  • Oestrich-Winkel (Hessen)
  • Oettingen in Bayern (Bayern)
  • Offenbach am Main (Hessen)
  • Offenburg (Baden-Württemberg)
  • Ohrdruf (Thüringen)
  • Öhringen (Baden-Württemberg)
  • Olbernhau (Sachsen)
  • Oldenburg (Oldb) (Niedersachsen)
  • Oldenburg in Holstein (Schleswig-Holst.)
  • Olfen (Nordrhein-Westfalen)
  • Olpe (Nordrhein-Westfalen)
  • Olsberg (Nordrhein-Westfalen)
  • Oppenau (Baden-Württemberg)
  • Oppenheim (Rheinland-Pfalz)
  • Oranienbaum (Sachsen-Anhalt)
  • Oranienburg (Brandenburg)
  • Orlamünde (Thüringen)
  • Ornbau (Bayern)
  • Ortenberg (Hessen)
  • Ortrand (Brandenburg)
  • Oschatz (Sachsen)
  • Oschersleben (Bode) (Sachsen-Anhalt)
  • Osnabrück (Niedersachsen)
  • Osterburg (Altmark) (Sachsen-Anhalt)
  • Osterburken (Baden-Württemberg)
  • Osterfeld (Sachsen-Anhalt)
  • Osterhofen (Bayern)
  • Osterholz-Scharmbeck (Niedersachsen)
  • Osterode am Harz (Niedersachsen)
  • Osterwieck (Sachsen-Anhalt)
  • Ostfildern (Baden-Württemberg)
  • Ostheim vor der Rhön (Bayern)
  • Osthofen (Rheinland-Pfalz)
  • Östringen (Baden-Württemberg)
  • Ostritz (Sachsen)
  • Otterberg (Rheinland-Pfalz)
  • Otterndorf (Niedersachsen)
  • Ottweiler (Saarland)
  • Overath (Nordrhein-Westfalen)
  • Owen (Baden-Württemberg)

P[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Paderborn (Nordrhein-Westfalen)
  • Papenburg (Niedersachsen)
  • Pappenheim (Bayern)
  • Parchim (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Parsberg (Bayern)
  • Pasewalk (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Passau (Bayern)
  • Pattensen (Niedersachsen)
  • Pausa/Vogtl. (Sachsen)
  • Pegau (Sachsen)
  • Pegnitz (Bayern)
  • Peine (Niedersachsen)
  • Peitz (Brandenburg)
  • Penig (Sachsen)
  • Penkun (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Penzberg (Bayern)
  • Penzlin (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Perleberg (Brandenburg)
  • Petershagen (Nordrhein-Westfalen)
  • Pfaffenhofen an der Ilm (Bayern)
  • Pfarrkirchen (Bayern)
  • Pforzheim (Baden-Württemberg)
  • Pfreimd (Bayern)
  • Pfullendorf (Baden-Württemberg)
  • Pfullingen (Baden-Württemberg)
  • Pfungstadt (Hessen)
  • Philippsburg (Baden-Württemberg)
  • Pinneberg (Schleswig-Holstein)
  • Pirmasens (Rheinland-Pfalz)
  • Pirna (Sachsen)
  • Plattling (Bayern)
  • Plau am See (Mecklenburg-Vorpomm.)
  • Plaue (Thüringen)
  • Plauen (Sachsen)
  • Plettenberg (Nordrhein-Westfalen)
  • Pleystein (Bayern)
  • Plochingen (Baden-Württemberg)
  • Plön (Schleswig-Holstein)
  • Pocking (Bayern)
  • Pohlheim (Hessen)
  • Polch (Rheinland-Pfalz)
  • Porta Westfalica (Nordrhein-Westfalen)
  • Pößneck (Thüringen)
  • Potsdam (Landeshauptst. Brandenburg)
  • Pottenstein (Bayern)
  • Preetz (Schleswig-Holstein)
  • Premnitz (Brandenburg)
  • Prenzlau (Brandenburg)
  • Pressath (Bayern)
  • Prettin (Sachsen-Anhalt)
  • Pretzsch (Elbe) (Sachsen-Anhalt)
  • Preußisch Oldendorf (Nordrhein-Westf.)
  • Prichsenstadt (Bayern)
  • Pritzwalk (Brandenburg)
  • Prüm (Rheinland-Pfalz)
  • Pulheim (Nordrhein-Westfalen)
  • Pulsnitz (Sachsen)
  • Putbus (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Putlitz (Brandenburg)
  • Püttlingen (Saarland)

Q[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Quakenbrück (Niedersachsen)
  • Quedlinburg (Sachsen-Anhalt)
  • Querfurt (Sachsen-Anhalt)
  • Quickborn (Schleswig-Holstein)

R[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Rabenau (Sachsen)
  • Radeberg (Sachsen)
  • Radebeul (Sachsen)
  • Radeburg (Sachsen)
  • Radegast (Sachsen-Anhalt)
  • Radevormwald (Nordrhein-Westfalen)
  • Radolfzell am Bodensee (Baden-Württ.)
  • Raguhn (Sachsen-Anhalt)
  • Rahden (Nordrhein-Westfalen)
  • Rain (Bayern)
  • Ramstein-Miesenbach (Rheinland-Pfalz)
  • Ranis (Thüringen)
  • Ransbach-Baumbach (Rheinland-Pfalz)
  • Rastatt (Baden-Württemberg)
  • Rastenberg (Thüringen)
  • Rathenow (Brandenburg)
  • Ratingen (Nordrhein-Westfalen)
  • Ratzeburg (Schleswig-Holstein)
  • Rauenberg (Baden-Württemberg)
  • Raunheim (Hessen)
  • Rauschenberg (Hessen)
  • Ravensburg (Baden-Württemberg)
  • Ravenstein (Baden-Württemberg)
  • Recklinghausen (Nordrhein-Westfalen)
  • Rees (Nordrhein-Westfalen)
  • Regen (Bayern)
  • Regensburg (Bayern)
  • Regis-Breitingen (Sachsen)
  • Rehau (Bayern)
  • Rehburg-Loccum (Niedersachsen)
  • Rehna (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Reichelsheim (Wetterau) (Hessen)
  • Reichenbach im Vogtland (Sachsen)
  • Reichenbach/O.L. (Sachsen)
  • Reinbek (Schleswig-Holstein)
  • Reinfeld (Holstein) (Schleswig-Holstein)
  • Reinheim (Hessen)
  • Remagen (Rheinland-Pfalz)
  • Remda-Teichel (Thüringen)
  • Remscheid (Nordrhein-Westfalen)
  • Remseck am Neckar (Baden-Württemb.)
  • Renchen (Baden-Württemberg)
  • Rendsburg (Schleswig-Holstein)
  • Rennerod (Rheinland-Pfalz)
  • Renningen (Baden-Württemberg)
  • Rerik (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Rethem (Aller) (Niedersachsen)
  • Reutlingen (Baden-Württemberg)
  • Rheda-Wiedenbrück (Nordrhein-Westf.)
  • Rhede (Nordrhein-Westfalen)
  • Rheinau (Baden-Württemberg)
  • Rheinbach (Nordrhein-Westfalen)
  • Rheinberg (Nordrhein-Westfalen)
  • Rheine (Nordrhein-Westfalen)
  • Rheinfelden (Baden) (Baden-Württemb.)
  • Rheinsberg (Brandenburg)
  • Rheinstetten (Baden-Württemberg)
  • Rhens (Rheinland-Pfalz)
  • Rhinow (Brandenburg)
  • Ribnitz-Damgarten (Mecklenburg-Vorp.)
  • Richtenberg (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Riedenburg (Bayern)
  • Riedlingen (Baden-Württemberg)
  • Riedstadt (Hessen)
  • Rieneck (Bayern)
  • Riesa (Sachsen)
  • Rietberg (Nordrhein-Westfalen)
  • Rinteln (Niedersachsen)
  • Röbel/Müritz (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Rochlitz (Sachsen)
  • Rockenhausen (Rheinland-Pfalz)
  • Rodalben (Rheinland-Pfalz)
  • Rodenberg (Niedersachsen)
  • Rödental (Bayern)
  • Rödermark (Hessen)
  • Rodewisch (Sachsen)
  • Rodgau (Hessen)
  • Roding (Bayern)
  • Römhild (Thüringen)
  • Romrod (Hessen)
  • Ronneburg (Thüringen)
  • Ronnenberg (Niedersachsen)
  • Rosbach vor der Höhe (Hessen)
  • Rosenfeld (Baden-Württemberg)
  • Rosenheim (Bayern)
  • Rosenthal (Hessen)
  • Rösrath (Nordrhein-Westfalen)
  • Roßleben (Thüringen)
  • Roßwein (Sachsen)
  • Rostock, Hansestadt (Mecklenb.-Vorp.)
  • Rotenburg an der Fulda (Hessen)
  • Rotenburg (Wümme) (Niedersachsen)
  • Roth (Bayern)
  • Rötha (Sachsen)
  • Röthenbach an der Pegnitz (Bayern)
  • Rothenburg/O.L. (Sachsen)
  • Rothenburg ob der Tauber (Bayern)
  • Rothenfels (Bayern)
  • Rottenburg am Neckar (Baden-Württ.)
  • Rottenburg a.d.Laaber (Bayern)
  • Röttingen (Bayern)
  • Rottweil (Baden-Württemberg)
  • Rötz (Bayern)
  • Rüdesheim am Rhein (Hessen)
  • Rudolstadt (Thüringen)
  • Ruhla (Thüringen)
  • Ruhland (Brandenburg)
  • Runkel (Hessen)
  • Rüsselsheim (Hessen)
  • Rutesheim (Baden-Württemberg)
  • Rüthen (Nordrhein-Westfalen)

S[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Saalburg-Ebersdorf (Thüringen)
  • Saalfeld/Saale (Thüringen)
  • Saarbrücken (Landeshauptst. Saarland)
  • Saarburg (Rheinland-Pfalz)
  • Saarlouis (Saarland)
  • Sachsenhagen (Niedersachsen)
  • Sachsenheim (Baden-Württemberg)
  • Salzgitter (Niedersachsen)
  • Salzkotten (Nordrhein-Westfalen)
  • Salzwedel, Hansestadt (Sachsen-Anhalt)
  • Sandau (Elbe) (Sachsen-Anhalt)
  • Sandersleben (Anhalt) (Sachsen-Anhalt)
  • Sangerhausen (Sachsen-Anhalt)
  • Sankt Andreasberg (Niedersachsen)
  • Sankt Augustin (Nordrhein-Westfalen)
  • Sankt Goar (Rheinland-Pfalz)
  • Sankt Goarshausen (Rheinland-Pfalz)
  • Sarstedt (Niedersachsen)
  • Sassenberg (Nordrhein-Westfalen)
  • Sassnitz (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Sayda (Sachsen)
  • Schalkau (Thüringen)
  • Schauenstein (Bayern)
  • Scheer (Baden-Württemberg)
  • Scheibenberg (Sachsen)
  • Scheinfeld (Bayern)
  • Schelklingen (Baden-Württemberg)
  • Schenefeld (Schleswig-Holstein)
  • Scheßlitz (Bayern)
  • Schieder-Schwalenberg (NRW)
  • Schifferstadt (Rheinland-Pfalz)
  • Schildau (Sachsen)
  • Schillingsfürst (Bayern)
  • Schiltach (Baden-Württemberg)
  • Schirgiswalde (Sachsen)
  • Schkeuditz (Sachsen)
  • Schkölen (Thüringen)
  • Schleiden (Nordrhein-Westfalen)
  • Schleiz (Thüringen)
  • Schleswig (Schleswig-Holstein)
  • Schlettau (Sachsen)
  • Schleusingen (Thüringen)
  • Schlieben (Brandenburg)
  • Schlitz (Hessen)
  • Schloß Holte-Stukenbrock (NRW)
  • Schlotheim (Thüringen)
  • Schlüchtern (Hessen)
  • Schlüsselfeld (Bayern)
  • Schmalkalden (Thüringen)
  • Schmallenberg (Nordrhein-Westfalen)
  • Schmölln (Thüringen)
  • Schnackenburg (Niedersachsen)
  • Schnaittenbach (Bayern)
  • Schneeberg (Sachsen)
  • Schneverdingen (Niedersachsen)
  • Schömberg (Baden-Württemberg)
  • Schönau (Baden-Württemberg)
  • Schönau im Schwarzwald (Baden-W.)
  • Schönberg (Mecklenburg-Vorp.)
  • Schönebeck (Elbe) (Sachsen-Anhalt)
  • Schöneck/Vogtl. (Sachsen)
  • Schönewalde (Brandenburg)
  • Schongau (Bayern)
  • Schöningen (Niedersachsen)
  • Schönsee (Bayern)
  • Schönwald (Bayern)
  • Schopfheim (Baden-Württemberg)
  • Schöppenstedt (Niedersachsen)
  • Schorndorf (Baden-Württemberg)
  • Schortens (Niedersachsen)
  • Schotten (Hessen)
  • Schramberg (Baden-Württemberg)
  • Schraplau (Sachsen-Anhalt)
  • Schriesheim (Baden-Württemberg)
  • Schrobenhausen (Bayern)
  • Schrozberg (Baden-Württemberg)
  • Schüttorf (Niedersachsen)
  • Schwaan (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Schwabach (Bayern)
  • Schwäbisch Gmünd (Baden-Württemb.)
  • Schwäbisch Hall (Baden-Württemberg)
  • Schwabmünchen (Bayern)
  • Schwaigern (Baden-Württemberg)
  • Schwalbach am Taunus (Hessen)
  • Schwalmstadt (Hessen)
  • Schwandorf (Bayern)
  • Schwanebeck (Sachsen-Anhalt)
  • Schwarzenbach am Wald (Bayern)
  • Schwarzenbach an der Saale (Bayern)
  • Schwarzenbek (Schleswig-Holstein)
  • Schwarzenberg/Erzgeb. (Sachsen)
  • Schwarzenborn (Hessen)
  • Schwarzheide (Brandenburg)
  • Schwedt/Oder (Brandenburg)
  • Schweich (Rheinland-Pfalz)
  • Schweinfurt (Bayern)
  • Schwelm (Nordrhein-Westfalen)
  • Schwentinental (Schleswig-Holstein)
  • Schwerin (Landeshauptstadt Meckl.-Vorp.)
  • Schwerte (Nordrhein-Westfalen)
  • Schwetzingen (Baden-Württemberg)
  • Sebnitz (Sachsen)
  • Seehausen (Sachsen-Anhalt)
  • Seehausen (Altmark) (Sachsen-Anhalt)
  • Seelow (Brandenburg)
  • Seelze (Niedersachsen)
  • Seesen (Niedersachsen)
  • Sehnde (Niedersachsen)
  • Seifhennersdorf (Sachsen)
  • Selb (Bayern)
  • Selbitz (Bayern)
  • Seligenstadt (Hessen)
  • Selm (Nordrhein-Westfalen)
  • Selters (Westerwald) (Rheinland-Pfalz)
  • Senden (Bayern)
  • Sendenhorst (Nordrhein-Westfalen)
  • Senftenberg (Brandenburg)
  • Seßlach (Bayern)
  • Siegburg (Nordrhein-Westfalen)
  • Siegen (Nordrhein-Westfalen)
  • Sigmaringen (Baden-Württemberg)
  • Simbach am Inn (Bayern)
  • Simmern/Hunsrück (Rheinland-Pfalz)
  • Sindelfingen (Baden-Württemberg)
  • Singen (Hohentwiel) (Baden-Württemb.)
  • Sinsheim (Baden-Württemberg)
  • Sinzig (Rheinland-Pfalz)
  • Soest (Nordrhein-Westfalen)
  • Solingen (Nordrhein-Westfalen)
  • Solms (Hessen)
  • Soltau (Niedersachsen)
  • Sömmerda (Thüringen)
  • Sondershausen (Thüringen)
  • Sonneberg (Thüringen)
  • Sonnewalde (Brandenburg)
  • Sonthofen (Bayern)
  • Sontra (Hessen)
  • Spaichingen (Baden-Württemberg)
  • Spalt (Bayern)
  • Spangenberg (Hessen)
  • Spenge (Nordrhein-Westfalen)
  • Speyer (Rheinland-Pfalz)
  • Spremberg (Brandenburg)
  • Springe (Niedersachsen)
  • Sprockhövel (Nordrhein-Westfalen)
  • Stade (Niedersachsen)
  • Stadtallendorf (Hessen)
  • Stadtbergen (Bayern)
  • Stadthagen (Niedersachsen)
  • Stadtilm (Thüringen)
  • Stadtlengsfeld (Thüringen)
  • Stadtlohn (Nordrhein-Westfalen)
  • Stadtoldendorf (Niedersachsen)
  • Stadtprozelten (Bayern)
  • Stadtroda (Thüringen)
  • Stadtsteinach (Bayern)
  • Stadt Wehlen (Sachsen)
  • Starnberg (Bayern)
  • Staßfurt (Sachsen-Anhalt)
  • Staufen im Breisgau (Baden-Württ.)
  • Staufenberg (Hessen)
  • Stavenhagen (Mecklenb.-Vorpommern)
  • St. Blasien (Baden-Württemberg)
  • Stein (Bayern)
  • Steinach (Thüringen)
  • Steinau an der Straße (Hessen)
  • Steinbach-Hallenberg (Thüringen)
  • Steinbach (Taunus) (Hessen)
  • Steinfurt (Nordrhein-Westfalen)
  • Steinheim an der Murr (Baden-Württ.)
  • Steinheim (Nordrhein-Westfalen)
  • Stendal (Sachsen-Anhalt)
  • Sternberg (Mecklenburg-Vorpommern)
  • St. Ingbert (Saarland)
  • St. Georgen im Schwarzwald (BW)
  • Stockach (Baden-Württemberg)
  • Stolberg (Harz) (Sachsen-Anhalt)
  • Stolberg (Rhld.) (Nordrh.-Westf.)
  • Stollberg/Erzgeb. (Sachsen)
  • Stolpen (Sachsen)
  • Storkow (Mark) (Brandenburg)
  • Stößen (Sachsen-Anhalt)
  • Straelen (Nordrhein-Westfalen)
  • Stralsund, Hansestadt (Meckl.-Vorp.)
  • Strasburg (Uckermark) (Meckl.-Vorp.)
  • Straubing (Bayern)
  • Strausberg (Brandenburg)
  • Strehla (Sachsen)
  • Stromberg (Rheinland-Pfalz)
  • Stühlingen (Baden-Württemberg)
  • Stutensee (Baden-Württemberg)
  • Stuttgart (Landeshauptst. Baden-W.)
  • St. Wendel (Saarland)
  • Suhl (Thüringen)
  • Sulingen (Niedersachsen)
  • Sulz am Neckar (Baden-Württemberg)
  • Sulzbach/Saar (Saarland)
  • Sulzbach-Rosenberg (Bayern)
  • Sulzburg (Baden-Württemberg)
  • Sundern (Sauerland) (Nordrh.-Westf.)
  • Süßen (Baden-Württemberg)
  • Syke (Niedersachsen)

T[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Tambach-Dietharz (Thüringen)
  • Tangerhütte (Sachsen-Anhalt)
  • Tangermünde (Sachsen-Anhalt)
  • Tann (Rhön) (Hessen)
  • Tanna (Thüringen)
  • Tauberbischofsheim (Baden-Württemb.)
  • Taucha (Sachsen)
  • Taunusstein (Hessen)
  • Tecklenburg (Nordrhein-Westfalen)
  • Tegernsee (Bayern)
  • Telgte (Nordrhein-Westfalen)
  • Teltow (Brandenburg)
  • Templin (Brandenburg)
  • Tengen (Baden-Württemberg)
  • Tessin (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Teterow (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Tettnang (Baden-Württemberg)
  • Teublitz (Bayern)
  • Teuchern (Sachsen-Anhalt)
  • Teupitz (Brandenburg)
  • Teuschnitz (Bayern)
  • Thale (Sachsen-Anhalt)
  • Thalheim/Erzgeb. (Sachsen)
  • Thannhausen (Bayern)
  • Tharandt (Sachsen)
  • Themar (Thüringen)
  • Thum (Sachsen)
  • Tirschenreuth (Bayern)
  • Titisee-Neustadt (Baden-Württemberg)
  • Tittmoning (Bayern)
  • Todtnau (Baden-Württemberg)
  • Töging am Inn (Bayern)
  • Tönisvorst (Nordrhein-Westfalen)
  • Tönning (Schleswig-Holstein)
  • Torgau (Sachsen)
  • Torgelow (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Tornesch (Schleswig-Holstein)
  • Traben-Trarbach (Rheinland-Pfalz)
  • Traunreut (Bayern)
  • Traunstein (Bayern)
  • Trebbin (Brandenburg)
  • Trebsen/Mulde (Sachsen)
  • Treffurt (Thüringen)
  • Trendelburg (Hessen)
  • Treuchtlingen (Bayern)
  • Treuen (Sachsen)
  • Treuenbrietzen (Brandenburg)
  • Triberg im Schwarzwald (Baden-Württ.)
  • Tribsees (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Trier (Rheinland-Pfalz)
  • Triptis (Thüringen)
  • Trochtelfingen (Baden-Württemberg)
  • Troisdorf (Nordrhein-Westfalen)
  • Trossingen (Baden-Württemberg)
  • Trostberg (Bayern)
  • Tübingen (Baden-Württemberg)
  • Tuttlingen (Baden-Württemberg)
  • Twistringen (Niedersachsen)

U[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Übach-Palenberg (Nordrhein-Westfalen)
  • Überlingen (Baden-Württemberg)
  • Uebigau-Wahrenbrück (Brandenburg)
  • Ueckermünde (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Uelzen (Niedersachsen)
  • Uetersen (Schleswig-Holstein)
  • Uffenheim (Bayern)
  • Uhingen (Baden-Württemberg)
  • Ulm (Baden-Württemberg)
  • Ulrichstein (Hessen)
  • Ummerstadt (Thüringen)
  • Unkel (Rheinland-Pfalz)
  • Unna (Nordrhein-Westfalen)
  • Unterschleißheim (Bayern)
  • Usedom (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Usingen (Hessen)
  • Uslar (Niedersachsen)

V[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Vacha (Thüringen)
  • Vaihingen an der Enz (Baden-Württemb.)
  • Vallendar (Rheinland-Pfalz)
  • Varel (Niedersachsen)
  • Vechta (Niedersachsen)
  • Velbert (Nordrhein-Westfalen)
  • Velburg (Bayern)
  • Velden (Bayern)
  • Vellberg (Baden-Württemberg)
  • Vellmar (Hessen)
  • Velten (Brandenburg)
  • Verden (Aller) (Niedersachsen)
  • Veringenstadt (Baden-Württemberg)
  • Versmold (Nordrhein-Westfalen)
  • Vetschau/Spreewald (Brandenburg)
  • Viechtach (Bayern)
  • Vienenburg (Niedersachsen)
  • Viernheim (Hessen)
  • Viersen (Nordrhein-Westfalen)
  • Villingen-Schwenningen (Baden-Württemb.)
  • Vilsbiburg (Bayern)
  • Vilseck (Bayern)
  • Vilshofen an der Donau (Bayern)
  • Visselhövede (Niedersachsen)
  • Vlotho (Nordrhein-Westfalen)
  • Voerde (Niederrhein) (Nordrhein-Westf.)
  • Vogtsburg im Kaiserstuhl (B.-Württ.)
  • Vohburg an der Donau (Bayern)
  • Vohenstrauß (Bayern)
  • Vöhrenbach (Baden-Württemberg)
  • Vöhringen (Bayern)
  • Volkach (Bayern)
  • Völklingen (Saarland)
  • Volkmarsen (Hessen)
  • Vreden (Nordrhein-Westfalen)

W[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Wachenheim an der Weinstraße (Rhl.-Pf.)
  • Wächtersbach (Hessen)
  • Wadern (Saarland)
  • Waghäusel (Baden-Württemberg)
  • Wahlstedt (Schleswig-Holstein)
  • Waiblingen (Baden-Württemberg)
  • Waibstadt (Baden-Württemberg)
  • Waischenfeld (Bayern)
  • Waldbröl (Nordrhein-Westfalen)
  • Waldeck (Hessen)
  • Waldenbuch (Baden-Württemberg)
  • Waldenburg (Sachsen)
  • Waldenburg (Baden-Württemberg)
  • Waldershof (Bayern)
  • Waldheim (Sachsen)
  • Waldkappel (Hessen)
  • Waldkirch (Baden-Württemberg)
  • Waldkirchen (Bayern)
  • Waldkraiburg (Bayern)
  • Waldmünchen (Bayern)
  • Waldsassen (Bayern)
  • Waldshut-Tiengen (Baden-Württemberg)
  • Walldorf (Baden-Württemberg)
  • Walldürn (Baden-Württemberg)
  • Wallenfels (Bayern)
  • Walsrode (Niedersachsen)
  • Waltershausen (Thüringen)
  • Waltrop (Nordrhein-Westfalen)
  • Wanfried (Hessen)
  • Wangen im Allgäu (Baden-Württemberg)
  • Wanzleben (Sachsen-Anhalt)
  • Warburg (Nordrhein-Westfalen)
  • Waren (Müritz) (Mecklenburg-Vorp.)
  • Warendorf (Nordrhein-Westfalen)
  • Warin (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Warstein (Nordrhein-Westfalen)
  • Wassenberg (Nordrhein-Westfalen)
  • Wasserburg am Inn (Bayern)
  • Wassertrüdingen (Bayern)
  • Wasungen (Thüringen)
  • Wedel (Schleswig-Holstein)
  • Weener (Niedersachsen)
  • Wegberg (Nordrhein-Westfalen)
  • Wegeleben (Sachsen-Anhalt)
  • Wehr (Baden-Württemberg)
  • Weida (Thüringen)
  • Weiden in der Oberpfalz (Bayern)
  • Weikersheim (Baden-Württemberg)
  • Weil am Rhein (Baden-Württemberg)
  • Weilburg (Hessen)
  • Weil der Stadt (Baden-Württemberg)
  • Weilheim an der Teck (Baden-Württ.)
  • Weilheim in Oberbayern (Bayern)
  • Weimar (Thüringen)
  • Weingarten (Baden-Württemberg)
  • Weinheim (Baden-Württemberg)
  • Weinsberg (Baden-Württemberg)
  • Weinstadt (Baden-Württemberg)
  • Weismain (Bayern)
  • Weißenberg (Sachsen)
  • Weißenburg in Bayern (Bayern)
  • Weißenfels (Sachsen-Anhalt)
  • Weißenhorn (Bayern)
  • Weißensee (Thüringen)
  • Weißenstadt (Bayern)
  • Weißenthurm (Rheinland-Pfalz)
  • Weißwasser/O.L. (Sachsen)
  • Weiterstadt (Hessen)
  • Welzheim (Baden-Württemberg)
  • Welzow (Brandenburg)
  • Wemding (Bayern)
  • Wendlingen am Neckar (Baden-Württ.)
  • Werben (Elbe) (Sachsen-Anhalt)
  • Werdau (Sachsen)
  • Werder (Havel) (Brandenburg)
  • Werdohl (Nordrhein-Westfalen)
  • Werl (Nordrhein-Westfalen)
  • Wermelskirchen (Nordrhein-Westfalen)
  • Wernau (Neckar) (Baden-Württemberg)
  • Werne (Nordrhein-Westfalen)
  • Werneuchen (Brandenburg)
  • Wernigerode (Sachsen-Anhalt)
  • Wertheim (Baden-Württemberg)
  • Werther (Westf.) (Nordrhein-Westfalen)
  • Wertingen (Bayern)
  • Wesel (Nordrhein-Westfalen)
  • Wesenberg (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Wesselburen (Schleswig-Holstein)
  • Wesseling (Nordrhein-Westfalen)
  • Westerburg (Rheinland-Pfalz)
  • Westerstede (Niedersachsen)
  • Wetter (Ruhr) (Nordrhein-Westfalen)
  • Wetter (Hessen) (Hessen)
  • Wettin (Sachsen-Anhalt)
  • Wetzlar (Hessen)
  • Widdern (Baden-Württemberg)
  • Wiehe (Thüringen)
  • Wiehl (Nordrhein-Westfalen)
  • Wiesbaden (Landeshauptstadt Hessen)
  • Wiesmoor (Niedersachsen)
  • Wiesensteig (Baden-Württemberg)
  • Wiesloch (Baden-Württemberg)
  • Wildberg (Baden-Württemberg)
  • Wildemann (Niedersachsen)
  • Wildenfels (Sachsen)
  • Wildeshausen (Niedersachsen)
  • Wilhelmshaven (Niedersachsen)
  • Wilkau-Haßlau (Sachsen)
  • Willebadessen (Nordrhein-Westfalen)
  • Willich (Nordrhein-Westfalen)
  • Wilsdruff (Sachsen)
  • Wilster (Schleswig-Holstein)
  • Wilthen (Sachsen)
  • Windischeschenbach (Bayern)
  • Windsbach (Bayern)
  • Winnenden (Baden-Württemberg)
  • Winsen (Luhe) (Niedersachsen)
  • Winterberg (Nordrhein-Westfalen)
  • Wipperfürth (Nordrhein-Westfalen)
  • Wirges (Rheinland-Pfalz)
  • Wismar, Hansestadt (Mecklenb.-Vorp.)
  • Wissen (Rheinland-Pfalz)
  • Witten (Nordrhein-Westfalen)
  • Wittenberg (Sachsen-Anhalt)
  • Wittenberge (Brandenburg)
  • Wittenburg (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Wittichenau (Sachsen)
  • Wittlich (Rheinland-Pfalz)
  • Wittingen (Niedersachsen)
  • Wittmund (Niedersachsen)
  • Wittstock/Dosse (Brandenburg)
  • Witzenhausen (Hessen)
  • Woldegk (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Wolfach (Baden-Württemberg)
  • Wolfenbüttel (Niedersachsen)
  • Wolfhagen (Hessen)
  • Wolframs-Eschenbach (Bayern)
  • Wolfratshausen (Bayern)
  • Wolfsburg (Niedersachsen)
  • Wolfstein (Rheinland-Pfalz)
  • Wolgast (Mecklenburg-Vorpommern)
  • Wolkenstein (Sachsen)
  • Wolmirstedt (Sachsen-Anhalt)
  • Wörlitz (Sachsen-Anhalt)
  • Worms (Rheinland-Pfalz)
  • Wörth am Rhein (Rheinland-Pfalz)
  • Wörth an der Donau (Bayern)
  • Wörth am Main (Bayern)
  • Wriezen (Brandenburg)
  • Wülfrath (Nordrhein-Westfalen)
  • Wunsiedel (Bayern)
  • Wunstorf (Niedersachsen)
  • Wuppertal (Nordrhein-Westfalen)
  • Würselen (Nordrhein-Westfalen)
  • Wurzbach (Thüringen)
  • Würzburg (Bayern)
  • Wurzen (Sachsen)
  • Wustrow (Wendland) (Niedersachsen)
  • Wyk auf Föhr (Schleswig-Holstein)

X[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Xanten (Nordrhein-Westfalen)

Y[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Nuk ka

Z[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Zahna (Sachsen-Anhalt)
  • Zarrentin am Schaalsee (Meckl.-Vorp.)
  • Zehdenick (Brandenburg)
  • Zeil am Main (Bayern)
  • Zeitz (Sachsen-Anhalt)
  • Zell am Harmersbach (Baden-Württemb.)
  • Zell im Wiesental (Baden-Württemberg)
  • Zell (Mosel) (Rheinland-Pfalz)
  • Zella-Mehlis (Thüringen)
  • Zerbst/Anhalt (Sachsen-Anhalt)
  • Zeulenroda-Triebes (Thüringen)
  • Zeven (Niedersachsen)
  • Ziegenrück (Thüringen)
  • Zierenberg (Hessen)
  • Ziesar (Brandenburg)
  • Zirndorf (Bayern)
  • Zittau (Sachsen)
  • Zöblitz (Sachsen)
  • Zörbig (Sachsen-Anhalt)
  • Zossen (Brandenburg)
  • Zschopau (Sachsen)
  • Zülpich (Nordrhein-Westfalen)
  • Zweibrücken (Rheinland-Pfalz)
  • Zwenkau (Sachsen)
  • Zwickau (Sachsen)
  • Zwiesel (Bayern)
  • Zwingenberg (Hessen)
  • Zwönitz (Sachsen)