Lista e xhudistëve shqiptarë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo është lista e xhudistëve më të dalluar shqiptarë në arenën kombëtare dhe atë ndërkombëtare.

  1. Hajrullah Tërnava
  1. Selatin Xhemshiti
  1. Shkumbin Dautaj