Livadhet polifite të Tiranës dhe Skraparit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Livadhet polifite të Tiranës dhe Skraparit broshurë me autorë Theofan Buzi dhe Shkëlqim Çela. Botuar në Tiranë nga Shtëpia e Propagandës Bujqësore, në vitin 1989. Faqe 18.