Lojëra të veçanta të fatit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Lojërat e veçanta të fatit janë lojëra në të cilat individi i kundërvehet organizuesit dhe pret fitim, varësisht nga lartësia e depozitit të vet dhe e rregullave të lojës.[1]

Lojërat e veçanta të fatit, janë lojëra në të cilat, më parë nuk përcaktohet fondi i fitimeve, siç janë:

  1. lojërat në kasino,
  2. lojërat në automate në klube të veçanta dhe me mekanizma të tjerë me rol të shumëfishtë dhe me fitime, siç është (multiplejeri) dhe
  3. lidhja me kusht për rezultate dhe ngjarje të ndryshme – basti;

Shih edhe[redakto | përpunoni burim]

Burimi i të dhënave[redakto | përpunoni burim]

  1. ^ LIGJIN PËR LOJËRAT E FATIT Në amëzën assembly-kosova.org