Loonatics Unleashed

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Loonatics Unleashed është një seri animuar televiziv amerikan i prodhuar nga Warner Bros Animation. Seri u bazuar e frymëzuar në karakteret vizatimor Looney Tunes , me seri të përshkruar nga Warner Bros si një " veprim - komedi . " Loonatics Unleashed është menduar të jetë një përzierje e stilit irreverent e pantallona të shkurtra Looney Tunes ' i humorit dhe një seri të veprimit modern animuar , me karaktere të projektuar në një stil të kartonave të frymëzuar më shumë veprim .Seria e Loonatics Unleashed të ndodhë në vitin 2772 , vit që një meteor godet qytet- planetin e Acmetropolis , trokasin atë plotësisht jashtë boshtit të saj origjinale . Megjithatë, në vend të shkatërruar planetin , ndikimi i meteor dhe vala e saj rezultante shoku i jep energjitë e mbinatyrshme kozmike që i japin disa banorëve superfuqi. Një grua misterioze dhe të fuqishme të quajtur Zadavia bën thirrje gjashtë të banorëve të prekur për të formuar një ekip të superheronjëve . Ajo bëhet komandanti i tyre , dërguar ata me qëllim të luftimit të çdo dhe të gjitha kërcënimet ndaj Acmetropolis dhe qytetarët e saj . Ekipi sapo formuar është i njohur si Loonatics dhe banojnë në katin e 134 të një kullë të madhe . Këto karaktere janë pasardhës të karaktereve klasik Looney Tunes , në bazë të njoftimeve për shtyp dhe të shumta burimet zyrtare . Pasardhësit e Looney Tunes të tjera janë të paverifikuar , ndonëse la të kuptohet në situata të caktuara .Ajo më vonë është zbuluar se Zadavia është në fakt një të huaj dhe kishte përdorur pushtetin e saj për të trokas meteor të vogël nga kursi , duke parandaluar shkatërrimin total të planetit . Ajo është gjithashtu zbulojnë se nuk është rastësi që meteori i mbërthyer i Acmetropolis , por kjo ishte një përpjekje të qëllimshme për të shkatërruar planetin qytetit nga Optimatus , një figurë misterioze vonë shpallur që të jetë vëllai i Zadavia -së .Sezoni i dytë tregojnë merr një ton të lehtë dhe shumë më të pasardhësit të tjera të karakterit Looney Tune janë futur , shumica e të cilave shfaqen vetëm një herë në seri . Karakteret më të super tip shejtan nga sezoni i kaluar rrallë paraqiten ose janë përmendur . Zadavia gjithashtu ndalesa duke qenë një figurë misterioze dhe rregullisht merr pjesë me Loonatics në aventurat e tyre . Dy qytetarët e huaj nga më shumë planetit Zadavia në shtëpi janë futur edhe , barazim dhe Man Keyboard . Në finale të sezonit , e Loonatics janë bashkuar përkohësisht me Sylth Vester dhe Optimatus zëvendësohet me barazim si seri hark horr . Personazhet kryesore Informacione të mëtejshme : Lista e karaktereve Loonatics lëshoi • Ace Bunny : pasardhës i Bugs Bunny . Para meteorit që goditi qytetin , Ace ka punuar një lepur marifet në filma . • Lexi Bunny : pasardhës i Lola Bunny . Para meteorit që goditi qytetin , Lexi ishte duke u përpjekur për të bërë një nxitës i tifozëve në një shkollë të mesme , duke lënë të kuptohet se ajo mund të jetë më i ri i Loonatics . • Duck Danger : pasardhës i Daffy Duck . Para meteorit që goditi qytetin , Duck punësuar si një djalë pishinë . • Slam Tasmanian : pasardhës i Tasmanian Devil . Para meteorit goditi qytetin , Slam ishte një luftëtar në një pistë luftimi . • Tech E. Coyote : pasardhës i josh E. Coyote . Para meteorit që goditi qytetin , Tech ishte një gjimnazist që mori goditje jashtë për mbi shpjeguar gjeninë e tij në vend të shkojë eksperimentet e tij . • Rev Runner : pasardhës të Road Runner -së . Para meteorit që goditi qytetin , Rev ishte një djalë i mirë dhe punonte si djali që trasportonte ushqimin e shpejtë