Luftërat ballkanike dhe Shqipëria : (përmbledhje materialesh të sesionit shkencor)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Luftërat ballkanike dhe Shqipëria : (përmbledhje materialesh të sesionit shkencor) libër nga Bernard Zotaj (red.) dhe autorë kolektivë nga Akademia e Mbrojtjes "Spiro Moisiu". Botuar në Tiranë nga "M & B", në vitin 2008. Faqe 162.