Lufta e popullit shqiptar kundra okupatorit gjerman dhe tradhëtarëve të vendit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Lufta e popullit shqiptar kundra okupatorit gjerman dhe tradhëtarëve të vendit : mësimi i 4-të : Kongresi antifashist N.Ç.L. i Përmetit. Mbledhja e Beratit dhe çlirimi i plotë i Shqipërisë : mësimi i 5-të. Botuar nëTiranë nga shtëpia botuese "Naim Frashëri", në vitin 1952. Faqet e librit 26.