Jump to content

Mëngjez i largët

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Mëngjez i largët : novelë, me autor Agim Cerga. Botuar në Tiranë në vitin 1972 nga "Naim Frashëri". Libri ka 147 faqe.

Shënime: Letërsia shqipe, tregime dhe novela.