Mësues patriotë të Lumit të Vlorës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mësues patriotë të Lumit të Vlorës (V. 1 : 1900-1940) libër me autor Idajet Jahaj dhe Adriatik Kallulli (red.). Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 1994. Faqe 249.