Mali i Robit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mali i Robit ndodhet në rrethin e KavajësShqipëri. Mali i Robit në të vërtetë është një kodër me përmasa të mëdhaja. Aty gjendet dhe fshati i Golemit si dhe Shkëmbi i Kavajës si pjesë e zonës turistike gjer në Karpen.