Malindi dhe rrënjët e të parëve : historiku i fshatit Malind (rrethi i Skraparit)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Malindi dhe rrënjët e të parëve : historiku i fshatit Malind (rrethi i Skraparit) libër me autor Sadik Hasko dhe redaktor Jani Malo. Botuar në Tiranë nga "Ada", në vitin 2008. Faqet e librit 330.