Malindi në breza : historiku i fshatit Malind-Bashkia Skrapar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Malindi në breza : historiku i fshatit Malind-Bashkia Skrapar libër me autor Bektash Spahiu, Behar Spahiu, dhe Nuri Çuni (rec.), Petrit Bezhani (red.). Botuar në Tiranë nga "Edlora", në vitin 2016. Faqet e librit 454.