Malli për Ulqinin në këngë : album letraro- muzikor

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Malli për Ulqinin në këngë : album letraro- muzikor me autor Zyhni M. Beqiraj dhe Andi Bajraktari (red. muzikor), Isuf Fani (red. letrar). Botuar në Durrës nga "Teuta Print", në vitin 2012. Faqe 191.