Jump to content

Manifesti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Manifesti (lat. Manifestare në kuptimin Shfaqje).

Me manifest politik kuptohen shfaqjet, paraqitjet e qeverive (Proklamimi) apo partie (Manifesti i zgjedhjeve partiake).

Ndërsa me manifest në detari kuptohet regjistri që përmabnë të dhënat për emrin e ngarkuesit dhe pranuesit si dhe të dhënat të sakta mbi barrën dhe sasin e saj.[1]

Shiko dhe këtu[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Der Grosse Brock Haus, Band 14 - Wiesbaden 1984 ISBN 3-7653-0353-4