Manuale

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Mmanuale (lat. Manualis në kuptimn i/e dorës }, libër dore (doracaku), libër ditor (ditari) si dhe veglat muziore që luhen me dorë e që kanë tastatura (Harmonika etj) të ndryshme nga to me këmbëzore.