Maqo Bleta

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Maqo Bleta inxhinier, ish-kryeinxhinier i Kombinatit të Autotraktorëve në Tiranë, në vitit 1975 drejtor i Uzinës Mekanike të Kombinatit Metalurgjik në Elbasan, e më pas ish-zëvendësministër i Industrisë dhe Minierave të Shqipërisë.