Maribori

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Maribor)

Maribor esht qyteti i dyt per popullsi ne Slloveni. Ka 95'171 banor dhe nji siperfaqe prej 41 km2,Qyteti esht ndar ne 12 Lagje.