Mariehemsängarna

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Mariehemsängarna

Mariehemsängarna është zonë e gjelbër në Umea, e vendosur në mes të Mariehem dhe Stadsliden. Kjo zonë karakterizonhet nga lëndina të mëdha. Përgjatë parkut rrjedh një lum i vogël me disa pellgje që zakonisht janë me mjellma dhe rosa në verë.