Marjan Cubi-njeri urëlidhës mes Kosovës dhe Amerikës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Marjan Cubi-njeri urëlidhës mes Kosovës dhe Amerikës libër me autor Mikel Gojani dhe Lush Gjergji (red.), Jeton Thaqi (red.). Botuar në New York; Prishtinë : Drita, në vitin 2010. Faqe 250.