Marrëdhëniet Shqipëri-Jugosllavi 1945-1948

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Marrëdhëniet Shqipëri-Jugosllavi 1945-1948 libër me autor Ylli Bardhi dhe Gjon Boriçi (red. shkenc.). Botuar në Tiranë nga "Mediaprint", në vitin 2012. Faqe 114.