Marrëdhëniet shqiptaro-sovjetike në Bazën Detare të Vlorës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Marrëdhëniet shqiptaro-sovjetike në Bazën Detare të Vlorës libër me autor Fatosh Voshtina dhe Lila Guxholli (Plasari) (red.). Botuar në Tiranë nga "Mediaprint", në vitin 2011. Faqe 428.