Jump to content

Marshi i demonëve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Marshi i demonëve libër me autor Ekrem Ajruli, red. Ramadan Sinani. Botuar në Tetovë në vitin 1995 nga "Konica". Libri ka 52 faqe dhe me ilustrime.