Martesa nëpër shekuj dhe krushqia midis elementave ndryshe në Shqipëri të lirë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Martesa nëpër shekuj dhe krushqia midis elementave ndryshe në Shqipëri të lirë libër me autor Vasil K. Dilo. Botuar në Tiranë nga Shtypshkronja "Gjinokastra", në vitin 1924. Faqe 96.