Matematika çdo ditë me ty : ushtrime

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Matematika çdo ditë me ty : ushtrime libër me autor Qako Naqellari dhe redaktore Afërdita Avdiko (Dervishi). Botuar në Tiranë nga "Redona", në vitin 2009. Pj.4, me 100 faqe.