Matematika çdo ditë me ty : vetëm problema

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Matematika çdo ditë me ty : vetëm problema libër me autor Qako Naqellari dhe redaktore Afërdita Avdiko (Dervishi). Botuar në Tiranë nga "Redona", në vitin 2008. Pj.1, me 75 faqe.