Matematika 6 : ushtrime : për klasën e 6-të të shkollës 9-vjeçare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Matematika 6 : ushtrime : për klasën e 6-të të shkollës 9-vjeçare libër me autor Qako Naqellari dhe redaktore Dorina Rapti. Botuar në Tiranë nga "Pegi", në vitin 2008. Faqet e librit 137.