Matematika : për Fakultetin Ekonomik

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Matematika : për Fakultetin Ekonomik libër nga Miftar Ramosaçaj (përsht.), Leonard Bezati (përsht.) dhe Alqi Naqellari (red.). Botuar në Vlorë nga "Europrint", në vitin 2017. Faqet e librit 318.