Mbledhës të hershëm të folklorit 1635-1912

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Mbledhës të hershëm të folklorit 1635-1912 redaktuar nga Zihni Sako, Agron F. Fico, dhe Qemal Haxhihasani. Botuar në Tiranë në vitin 1961 nga Instituti i Folklorit. Libri ka 562 faqe.