Mbledhja e Beratit-Hap i rëndësishëm për forcimin e themeleve të demokracisë popullore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Mbledhja e Beratit-Hap i rëndësishëm për forcimin e themeleve të demokracisë popullore : me rastin e 30-vjetorit : bibliografi rekomanduese. Përgatitur nga autoret Margarita Mele dhe Diana Kosturi. Botuar në Tiranë në vitin 1974. Faqe 12.