Mbrojtja dhe restaurimi i monumenteve në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mbrojtja dhe restaurimi i monumenteve në Shqipëri libër me autor Emin Riza. Botuar në Tiranë nga "Dituria", në vitin 1997. Faqe 159.