Me detyrë në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Me detyrë në Shqipëri libër me autor David Smiley dhe Aleksandër Dako (përkth.). Botuar në Tiranë nga Shtëpia Botuese Enciklopedike, në vitin 1993. Faqe 148.