Medalja "Për shërbim shumëvjeçar në forcat e armatosura"

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Medalja "Për shërbim shumëvjeçar në forcat e armatosura" u jepet oficerëve dhe nënoficerëve aktivë të forcave të armatosura, kur mbushin 25 vjet e lart vjetërsi shërbimi dhe janë dalluar në punë për zbatimin e detyrave të ngarkuara:

a) për punë të ndërgjegjshme e të palodhur për forcimin dhe modernizimin e Forcave të Armatosura;

b) për konsekuencë e ndërgjegje të lartë në zbatimin e vijës ushtarake të Partisë në Forcat e Armatosura dhe të kërkesave të Artit Ushtarak mbi Luftën Popullore.