Jump to content

Medaloni

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Medaloni libër me autor Rrahman Dedaj. Botuar në Prishtinë në vitin 1972 nga "Rilindja". Libri ka 69 faqe.

Shënime: Letërsia shqipe, letërsia për fëmijë, tregime dhe novela.