MediaWiki:Gadget-ProveIt

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

ProveIt - Shton një ndërfaqe grafike për të gjetur, ndryshuar dhe shtuar referimet me lehtësi në artikuj.