MediaWiki:Gadget-dark-mode

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Sfond i errërt: Ndryshon ngjyrat e sfondit dhe tekstit për një përdorim më të lehtë për sytë në ambiente të errëta (përdor çelësin më sipër për ta kontrolluar këtë vegël)