Mendimi pozitiv

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Emisioni Mendimi pozitiv është radio emision shqoërorë që transmetohet çdo të shtunë nga ora 23:00 në valët e radio kosovës. emisioni zgjatë një orë dhe autor i tij është Daut Demaku.

Emisioni Mendimi pozitiv i dedikohet artit të të jetuarit, mendimit pozitiv, qasjes ndaj problemeve jetësore dhe ballafaqimit me vështirësitë. Bazohet në përvojën e fundit të mendimit perëndimor ndaj jetës dhe shfrytëzon literaturë të specializuar në këtë fushë.

Emisoni nuk ka ndonjë arkive apo fletë tjetër prezentuese përpos nën-fletës në RTK. Mënyra e vetëme e kontaktimit është telefonata gajtë transmetimit ose adresa elektronike e centralizuar e radio kosvës.


Daut Demaku është pinjolli i denjë i Xhemajl Abrisë