Mercedes-Benz S-Class

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Mercedes-Benz S320 ka qene ne vitin 2002 dhe 2004 te modeleve te rënje mirpo tash janë ma lire sepse tash kane dalu Mercedesat te tipit rinj emro është djetur një vajzë u quhte Mercedes para 20 vite de ja ka venduar emrin Mercedes Benz e kane vuar për qejfi ju flm rer vizitën 29.05.1999 19:59.